ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΟΙ... ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ!

 
Οι τίτλοι των ΜΜΕ τα λένε όλα για το ματς Μπάγερν- Ολυμπιακός 2-0. Το πόσο γράφουνε την αλήθεια εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παρουσιάζουν άσπρο το μαύρο. Ο Ολυμπιακός ήταν κακός. Πολύ περισσότερο απ΄όσο θα περίμενε κανείς. Και ο τύπος μας λέει, όχι βέβαια ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλός, άτυχος, αλλά ότι... πάλαιψε, ότι λύγισε, ότι δεν άντεξε, ότι ήταν... ανταγωνιστικός. Και άλλες τέτοιες μπούρδες.
Δούλεψε η σπάτουλα στον Ολυμπιακό; Όχι, βέβαια. Τα μέσα που το παίζουν δημοσιογραφία, ενημέρωση και κριτική, δεν έχουν τα άντερα να πουν με το όνομα τους αυτά που έγιναν στο γήπεδο διότι δεν θέλουν να τα... βάλουν με τον κόσμο. Και κόσμος στο ποδόσφαιρο είναι οι φανατικοί, οι έξαλλοι, οι χούλιγκαν.
Η αλήθεια βοηθάει. Το ψέμα κάνει κακό. Στα τέτοια τους. Τα μήντια σεν υπηρετούν το ποδόσφαιρο, ούτε τις ομάδες, αλλά τον κόσμο, και είπαμε σε ποιον κόσμο απευθύνονται. Σ' αυτόν που δεν σηκώνει ''άσχημες'' κουβέντες για την ομαδάρα του. Τον Ολυμπιακό και την κάθε άλλη ομαδάρα.
Είχαν προβλέψει, μάλλον με τη βοήθεια... αστρολόγων ότι στο Μόναχο ο Ολυμπιακός θα αγωνιζόταν με πίστη, με γενναιότητα, με τόλμη απέναντι στο θηρίο της Μπάγερν. Διαψεύστηκαν. Η μεν γερμανική ομάδα ήταν εξοργιστικά φλύαρη, με συνέπεια να μην ικανοποιεί τον ποδοσφαιρόφιλο θεατή, ο δε Ολυμπιακός δέκα φορές πιο κάτω σε σύγκριση με το 2-2 με την Τότεναμ και το 2-3 της Μπάγερν.
Διαβάστε ακόμα:

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΜΠΑΓΕΡΝ, ΜΑΤΣ ΝΑ ΤΟ... ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!