Ο ΠΑΟΚ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΗΣ... ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

 
Στατιστικομάνια. Παρακαλώ; Το λέει η λέξη. Ελληνικά μιλάμε, και στην ευλογημένη γλώσσα μας δεν χρειάζονται επεξηγήσεις και αναλυτικές ερμηνείες. Στατιστικομάνια, άρα η τρέλα της στατιστικής. Η οποία τρέλα, και τύφλα και μαλακία της στατιστικής οδηγεί κατ΄ευθείαν στην παραφροσύνη. Και σίγουρα μακριά από την αλήθεια. Σε γήπεδο εξωγήινο.
Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος εκτός έδρας στο πρωτάθλημα 21 παιχνίδια. Το ρεκόρ, πανευρωπαϊκά! Το μαντολάτο στον στατιστικολόγο. Σήμερα ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ παίζει στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και πάει φουλ πανσιόν να βελτιώσει το εκτός έδρας ρεκόρ του. 
Ο ΠΑΟΚ έχει 17 νίκες και 4 ισοπαλίες, και είναι πάνω από την... Λίβερπουλ. Το λένε σοβαρά οι στατιστικολόγοι, άλλωστε με βάση στοιχείων φτιάχνουν τη σχετική λίστα της πλάκας. Οπωσδήποτε είναι για κλωτσές να τοποθετείται... ευρωπαϊκά μια ομάδα για το σερί της στην χώρα της.
Να το πούμε αλλοιώς. Αν συμμετείχε στο πρωτάθλημα Αγγλίας, δηλαδή ανταγωνιζόταν την... συνάδελφο πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, και κατά... σύμπτωση πρωταθλήτρια Ευρώπης, ο ΠΑΟΚ θα κρατούσε στο νησί  αυτό το αήττητο που πέτυχε στην Ελλάδας;  
Ο καθένας μετράει, όσο μετράει, στο τόπο του. Είναι εμπαιγμός να πιστώνεται ευρωπαϊκές διακρίσεις μια ομάδα για επίτευγμα στο χωριό της. Στη φώτο, από την τελευταία εκτός έδρας νίκη (2-0) του ΠΑΟΚ, στο Βόλο
Διαβάστε ακόμα:

ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ