Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 'Η Ο ΒΟΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ''Χ'';

 

Αυτό είναι φασιστικό. Να παίζουν δυο ομάδες και τα ΜΜΕ να γράφουν μόνο για τη μια. Η άλλη δεν υπάρχει. Για παράδειγμα. Το ματς τελείωσε 1-1 και μας λένε ότι ''Ο Παναθηναίκός δεν κέρδισε στο Βόλο''. Αν κέρδιζε ο Βόλος θα λέγανε ''Ο Παναθηναϊκός έχασε από το Βόλο''.

Το αυτό ισχύει για κάθε δημοφιλή ομάδα. Τα ΜΜΕ είναι υποταγμένα στο μπούγιο του κόσμου. Έτσι και για το ματσάκι στο Βόλο. Η τοπική ομάδα είναι απλά η... αντίπαλος. Όποιο αποτέλεσμα και να προκύψει θα... αφορά την μεγάλη ομάδα, στην περίπτωση τον Παναθηναίκό. Έστω κι αν αγωνιστικά οι δυο αντίπαλοι δεν διαφέρουν.

Είναι προκλητικό να πιστώνουν απαιτήσεις νίκης από τον Παναθηναϊκό, όταν αντιμετωπίζει ομάδα που δεν υστερεί, για να μην πούμε ότι υπερτερεί παικτικά. Βεβαίως, ο Βόλος είναι νεοφώτιστος, πρώτη φορά είδε το φως της μεγάλης κατηγορίας, αλλά και ο Παναθηναϊκός σε σύγκριση με τον αντιπάλο είναι καλύτερος μόνο στο... όνομα.

Αν, λοιπόν, θέλουμε να βλέπουμε σωστά κι όχι καταναλωτικά, εμπορικά, θα πούμε ότι δεν κατάφερε ο Βόλος να πάρει τη νίκη και μπράβο στον Παναθηναϊκό που απέσπασε το ''Χ''. Αυτά τα γνωστά, ότι έκανε γκέλα ο Παναθηναϊκός είναι πεοθηλασμός στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΚΑΡΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ... ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ