ΟΙ ΜΑΤΣΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

 

Κλήρωση χθες για τους ''16'' του champions league, να μάθουμε ποιο μεγαθήριο της Ευρώπης θα σφαχτεί σε δυο παιχνίδια με ένα άλλο μεγαθήριο. Κάτι Ρεάλ και Μπάρτσα, Λίβερπουλ και Μπάγερν, Σίτυ και Παρί. Οκτώ ζευγάρια, το ένα πιο ''αιματηρό'' από το άλλο. Αγώνες να τρέχει το αίμα από τα πατζάκια τους.

Κλήρωση χθες και στο europa league, λόγω της συμμετοχής στους ''32'' του Ολυμπιακού. Αγωνία κι εδώ να μάθουμε ποιον αντίπαλο θα αποκλείσει η ελληνική ομάδα. Από ποιον θα αποκλειστεί. Τέλος πάντων, είναι μέρος του show και η κλήρωση, διότι προκαλεί περιέργεια, αγωνία, ενδιαφέρον, συζητήσεις, διαφωνίες και ανεβάζει τα αίματα.

Η κλήρωση που είναι όλα τα λεφτά είναι άλλη. Και κακώς περνάει σε δεύτερο πλάνο. Αναφέρομαι στο κύπελλο Ελλάδος. Μιλάμε για ματσάρες στη φάση των ''16''. Για συγκρούσεις που εκτός από αίμα και δάκρυα προβλέπεται να κυλήσουν κι άλλα υγρά, τοξικά και δηλητηριώδη.

Από τα οκτώ παιχνίδια του ντόπιου κυπέλλου προσωπικά προτιμώ την αναμέτρηση Τρίκαλα- Λαμία. Υψηλό ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον. Δεν λέω, είναι και το ματσάκι ΟΦΗ- ΠΑΟΚ, δυο ομάδων του λεγόμενου μεγάλου πρωταθλήματος. Μη λησμονήσω το ντέρμπυ Καλαμάτας-Ολυμπιακού. Ακόμα, στο πρόγραμμα μαγνητίζει η κόντρα Βόλος-Ατρόμητος. Και με ερωτηματικά, άρα θρίλερ κι αυτό, είναι το ζευγάρι ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός. Καλά κρασά.

Στη φώτο, από το ΟΦΗ-Άρης 3-1, το περασμένο Σάββατο.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΡΗΣ, ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ