ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ

 

Η αλήθεια είναι αυτή. Οι μάγκες των ομάδων χαλάνε τον κόσμο, παραμύθι φούρναρης για την... εξυγίανση, διότι τους... αδικάει η διαιτησία. Κάνουν τη ζημιά στο πρωτάθλημα διότι θαρρούν πως οι αντίπαλοι τους κρατάνε την κατάσταση στα χέρια τους. Αυτή είναι η αλήθεια. Και αφού οι ίδιοι είναι εκτός κόλπου δεν το'χουν σε τίποτα να τα διαλύσουν όλα. Να τα βγάλουν όλα σκάρτα. Σημαδεμένα.

Και η δουλειά έφτασε έξω. Στις διεθνείς συνομοσπονδίες, FIFA και UEFA. Και από κοντά το νέο αστέρι της πολιτικής, ένας θλιβερός Αυγενάκης που τον διόρισαν να παριστάνει τον υφυπουργό αθλητισμού. Και για λόγους σκοπιμότητας πονηρής οι πονηροί μάγκες των ΠΑΕ τον παίρνουν σοβαρά τον νέο υφυπουργό. Θέλω να πω, ότι αν υπήρχε σοβαρότητα και αξιοπιστία από πλευράς ΠΑΕ θα τα είχαν βρει μεταξύ τους και δεν θα έβαζαν στη μέση μια φιγούρα του μουσείου Μαντάμ Τυσώ.

Κατ΄αρχήν. Για να ξέρουμε τι λέμε. Δεν υπάρχει καμιά UEFA, είναι εκτός παιχνιδιού. Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ασχολείται με τις ΠΑΕ, όπως η διοργανώτρια του πρωταθλήματος souper league. Το λόγο έχει η FIFA, η παγκόσμια συνομοσπονδία. Σ' αυτήν είναι υπόλογη η ΕΠΟ, αλλά και η... κυβέρνηση. Της Ελλάδος και της κάθε γελοίας γραφικής χώρας. Το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι σε κυριλάτη χώρα δεν δίνει δικαιώματα παρέμβασης στην FIFA. Σακούλα;

Παρακάτω. Πήγαν ''οικογενειακώς'' στη Νυόν οι δικοί μας για να λύσουν τις διαφορές τους. Και ο Αυγενάκης ξηγήθηκε έτσι όπως το διαβάζεις:

- Οι μισοί στην ΕΠΟ είναι με τον μεν, οι άλλοι μισοί με τον δε. Και στην souper league ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού επειδή ελέγχει 2-3 εκπροσώπους ΠΑΕ, κάποιες φορές κερδίζει αποφάσεις σε βάρος των δυο ισχυρών τάσεων.

Δεν ανέφερε ονόματα ο υφυπουργός. Δεν είπε Σαββίδης και Μελισσανίδης, ούτε το όνομα Αγραφιώτης, τον εκπρόσωπο του Μαρινάκη(φώτο) στη διοργανώτρια.

Από τη συνάντηση διαπιστώθηκε ότι οι ξένοι επιθυμούν ως ''συμπαίκτη'' τον συνετό εκπρόσωπο της ΑΕΚ και πρόεδρο στη souper league Μηνά Λυσάνδρου, ενώ στραβομουτσούνιασαν με τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, τον ''ζωηρό'' Γκαγκάτση τζούνιορ.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΡΗΣ, ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ