Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ 5 ΣΤΟΝ... ΚΑΜΠΙΝΕ

 
Τι είναι το ''περίττωμα''; Είναι αρχαία ελληνική λέξη, και προέρχεται από την επίσης ελληνική λέξη ''περιττό'', δηλαδή αχρείαστο. Διαβάζουμε στο λεξικό τι σημαίνει περίττωμα. Πρόκειται για το στερεό υλικό που αποβάλλεται από άνθρωπο ή ζώο από το πεπτικό του σύστημα, τα κόπρανα ή οι κουτσουλιές. Το προϊόν του απόπατου είναι τα περιττώματα.
 
Μετά τη γκέλα του Ολυμπιακού από την ομάδα του πρώην φίλου του Αχιλλέα Μπέου, ο Μαρινάκης έβγαλε ανακοίνωση προσωπική, και χαρακτηρίζει... περιττώματα τον Ιβάν Σαββίδη, τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο, τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γραμμένο και τον αρχιδιαιτητή Περέιρα. 
 
Παράλειψη του Μαρινάκη. Δεν αναφέρει τι είδους... περιττώματα είναι οι εν λόγω πέντε κύριοι τους οποίους τιμητικά περιλαμβάνει στην ανακοίνωση του. Περιττώματα ανθρώπου, κατσαρίδας, συναγρίδας, πιθήκου, βοδιού, τι ακριβώς. Όχι και να ισοπεδώνουμε όλα, π.χ. τα περιττώματα της σκνίπας με εκείνα του ελέφαντα. 
 
Το ''ποδοσφαιρικά περιττώματα''. για τα οποία κάνει λόγο ο Μαρινάκης, δεν λέει τίποτα. Όπως ασαφής είναι όποιος μιλάει για πολιτικά ή κομματικά περιττώματα, μουσικά ή θεατρικά, δημοσιογραφικά ή δικαστικά. Μη μπερδεύουμε τα περιττώματα της πάπιας και της αρκούδας. 
Διαβάστε ακόμα:
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΕΟΣ... ΜΑΣΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ