ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΥΡΕΤΟ ΜΕ ΤΟ… OPEN

 

Με μπροσούρα επαναστατική που υπογράφουν αριστεριστές, άνθρωποι πολιτικά τοποθετημένοι πέραν της κοινοβουλευτικής αριστεράς, μοιάζει η ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, με την οποίαν - μπαμ και κάτω- χαρακτηρίζει στημένο το πρωτάθλημα. Άλλο είναι το θέμα. Όχι το ύφος της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που πιθανόν αύριο να καλέσει τους γάβρους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Γιατί, δηλαδή, ο Μαρινάκης να τραβάει μονάχος του όλο το ζόρι της αντίστασης στο ολοκληρωτικό καθεστώς της εξυγίανσης που έχει επιβάλει στο πρωτάθλημα ο Ιβάν Σαββίδης; Οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και οι οπαδοί, οργανωμένοι κι όχι. Τους κλέβουν το πρωτάθλημα και πρέπει να αντιδράσουν.

Τι μπορούν να κάνουν οι γάβροι; Πρώτα- πρώτα να σταματήσουν να βλέπουν το open, το κανάλι του Ρώσου. Όταν, μάλιστα, ο Μαρινάκης τα έβγαλε όλα στη φόρα, και με ονόματα. Ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει βολέψει στο κανάλι του άτομα, τα οποία έτσι ή αλλοιώς, τα ίδια ή συγγενείς τους, έχουν σχέση με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΣΑΝ ΣΙΡΟ