ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ... ΙΒΑΝ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Δυο φορές πήγε στο VAR ο διαιτητής, ο ΕΛΛΗΝΑΣ διαιτητής και δεν έδωσε αμφισβητούμενη φάση υπέρ του ΠΑΟΚ, στο ντέρμπυ με τον Άρη, ο οποίος κέρδισε 4-1 τον πρωταθλητή. Το περασμένο Σάββατο, στο Βικελίδης.

Την επομένη, Κυριακή στο Καραϊσκάκη, ο διαιτητής, ο ΞΕΝΟΣ διαιτητής έπνιξε πεντακάθαρο πέναλτυ σε βάρος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τι γίνεται εδώ;

Ο Μαρινάκης έχει χαλάσει κόσμο, ότι ο Ιβάν έχει στήσει τη δική του εγκληματική οργάνωση, που σπρώχνει τον ΠΑΟΚ και δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Ιβάν τούτο, ο Ιβάν το άλλο, μέχρι που εξαγόρασε την ΠΑΕ Ξάνθη, και να(!) τα ντοκουμέντα, σε χαρτιά και με υπογραφές, όχι με λόγια αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος.

Και έρχονται οι πονηροί της πιάτσας, οι κατέχοντες(;) τα κάθε αλισβερίσια, και έβγαλαν το μέγα συμπέρασμα. Δηλαδή, τι; Ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα κι αν δεν το βουλώνει, για την αξιοπιστία των κατηγοριών του, και για να μη θεωρηθεί ότι την κάνει γυριστή, απλά χαμηλώνει τους τόνους. Ο δε ΠΑΟΚ πέφτει στα μαλακά, δεν υποβιβάζεται διότι ο Ιβάν είναι υπόλογος για πολυϊδιοκτησία, σύμφωνα με τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις Μαρινάκη.

Είναι δυνατόν να στήθηκε τέτοιο νταραβέρι ανάμεσα στα αφεντικά του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού; Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τι πράγματι έχει συμβεί. Βάζεις το ξεροκέφαλο σου και το σκέπτεσαι το πράμα. Το πρώτο, λοιπόν, που λες είναι το σίγουρο δεδομένο. Ότι δεν έχουν καμιά εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, Μαρινάκης και Σαββίδης. Άρα, αν είναι αλήθεια η βρώμα που άρχισε κιόλας να απλώνεται, η δουλειά δέθηκε με τρίτο εγγυητή, κοινό αποδεκτό, και με υπογραφές.

Παρακάτω, γιατί απέναντι στο καθαρό μυαλό σπάει τα μούτρα της και η πιο... λογική καχυποψία. Αν, λοιπόν, ο Μαρινάκης έκανε τέτοιο deal με τον, όπως έχει εννοήσει δημόσια, νεοπαραγκάρχη Σαββίδη, τότε είναι σίγουρος ότι ο Ρώσος έχει τον τρόπο να ευνοούν τα κοράκια τον Ολυμπιακό, αλλά και να φρενάρουν τον ΠΑΟΚ. Που σημαίνει επίσης ότι ο Ιβάν είναι πράγματι τρομερός διότι δεν τον χαρακτηρίζει καμιά ηθική αναστολή, προκειμένου να αποφύγει το χειρότερο. Τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ.

Πράγματι, αν αληθεύουν οι καταγγελίες Μαρινάκη για την εξαγορά της ΠΑΕ Ξάνθη, τότε θα την πληρώσουν και οι δυο ΠΑΕ, Ξάνθη και ΠΑΟΚ. Να συνεχίσουμε; Όποιος έχει καθαρή σκέψη, δεν σαλιαρίζει ό,τι ακούει, πάει και παρακάτω. Αν, λοιπόν, οι δυο μεγαλομέτοχοι, εκδότες και καναλάρχες, άτομα αιχμής της δημόσιας ζωής κι όχι τίποτα αρουραίοι, έφτασαν να εκβιάζει ο ένας τον άλλον, με συνέπεια να προχωρήσουν σε συμφωνία γκαγστερικού τύπου, τότε... Τότε και οι δυο, έστω ένας από τους δυο, κανονικός μαφιόζος έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει απαλλακτική απόφαση για λογαριασμό του υπόδικου ΠΑΟΚ.

Συμπέρασμα, τελικό. Κατά κανόνα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα οι καφενειακές υποψίες που τόσο εύκολα γεννιούνται και θρέφονται στον κόσμο. Το τελευταίο. Στα σκληρά deal, τα απόκρυφα και ανομολόγητα, οι δυο αντίπαλοι δίνουν τα χέρια και κανείς δεν παίρνει πρέφα. Το έγκλημα διαπράττεται χωρίς καν να προκαλέσει... υποψίες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΜΗΔΕΝ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΚΑΥΤΑ ΜΑΤΣ