ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...

 

Έχει χάσει το πρώτο ματς με 1-0 στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός και χθες στη ρεβάνς, στο ΟΑΚΑ χάνει 1-0 στο ημίχρονο από τον ΠΑΣ. Και επειδή του ακυρώνεται κανονικό γκολ στα πρώτα 45, λες είναι γραμμένο. Να αποκλειστεί πρόωρα στο κύπελλο. Γραμμένο στους ουρανούς, στα αστέρια και την ατζαμοσύνη της διαιτησίας.

Αποκλεισμός από το κύπελλο για τον Παναθηναϊκό είναι μια μικρή καταστροφή. Κι αν δεν τα καταφέρει να πλασαριστεί στην εξάδα του πρωταθλήματος, θα ολοκληρωθεί η αποτυχία σε τούτη τη σαιζόν. Ποιος θα θυμόταν τη νίκη με την ΑΕΚ και την ανατροπή του 2-0 σε 2-3, ακόμα το εξόχως τιμητικό 2-2 στην Τούμπα, όταν στο ματς πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 101 λεπτό και μετά υπόδειξη πέναλτυ με VAR.

Δεν γινόταν διαφορετικά, και να είχαν υπογράψει τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού οι κορυφαίοι βουντού Περού και Βολιβίας. Ήταν πολύ καλός, και από την άλλη ο ΠΑΣ ήταν πολύ... προσιτός για σκορ αποκλεισμού του. Για να σκάσει η έκπληξη χρειάζεται να βοηθήσει και ο κατώτερος αγωνιστικά αντίπαλος. Ο ΠΑΣ πρώτα έχασε από τον εαυτό του και μετά από τον ανώτερο στα πάντα Παναθηναϊκό. Παρά το γεγονός ότι η ρεβάνς λες και ήταν στημένη από άγνωστες δυνάμεις, εχθρικές του ποδοσφαίρου, προκειμένου να περάσει στους ''8'' η ομάδα της Β' εθνικής.

Το καλύτερο στον Παναθηναϊκό δεν ήταν η... διπλή ανατροπή. Στο 1-0 στα Γιάννενα και στο 0-1 του πρώτου ημιχρόνου. Το πολύ ευχάριστο ήταν ότι δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωση και το ρυθμό τους οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, σε πείσμα ότι τους βγήκε ανάποδα η ρεβάνς. Πάθος είχαν, ένταση, αλλά ούτε στιγμή εκτροχιάστηκαν. Η εμπιστοσύνη στην πρόκριση μόνο δεν φτάνει σε μια ομάδα για να εισπράξει στον αγώνα όλα όσα δικαιούται.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ