ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ;

 

Δεν το βάζει κάτω ο ΠΑΟΚ. Έτσι γίνεται. Έτσι κάνει ο αθώος, έστω αυτός που λανσάρει την αθωότητα του, Ότι είναι αδικημένος. Ότι τον κυνηγάνε. Θα προσβάλει, λοιπόν, στα δικαστήρια τη νομιμότητα της ΕΕΑ που εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του.

Με την παρέμβαση της, την αλλαγή της νομοθεσίας, προκειμένου να γλυτώσει ο ΠΑΟΚ, διασύρθηκε στην Ευρώπη η κυβέρνηση, δηλαδή για να κάνουμε ταμείο, διασύρθηκε το κράτος μας, η κοινωνία μας, ο λαός μας. Και ο ΠΑΟΚ στο θέατρο του, παριστάνει ότι είναι διωκόμενος. Κι αν η ΕΕΑ τον είχε απαλλάξει, τότε ο ΠΑΟΚ, όπως στη θέση του και η κάθε ΠΑΕ με λαό πίσω της, θα ζητούσε τα ρέστα.

Και θα είχε δίκηο ο ΠΑΟΚ να απαιτούσε την τιμωρία του Ολυμπιακού που κατήγγειλε την παράνομη σχέση Ιβάν Σαββίδη με την ΠΑΕ Ξάνθη. Παράνομη η δυσφήμιση στο ποδόσφαιρο. Παράνομα λειτουργεί η δικαιοσύνη που ΑΚΟΜΑ δεν έχει επέμβει σε βάρος του Μαρινάκη, όταν αυτός στα ίσα και φόρα παρτίδα με επώνυμες δηλώσεις ισχυρίζεται ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο και το κουμαντάρει η συμμορία του Ρώσου.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ (!!!) ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ... ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ