''ΦΥΓΕ ΕΣΥ, ΕΛΑ ΕΣΥ'' ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 

Ο λεβέντης στη φωτογραφία είναι ο Πορτογάλος Ντανιέλ Ποντένσε κι αν δεν τον αναγνωρίσατε με τη μια είναι διότι τον είχαν συνηθίσει μ' άλλη φανέλα. Πήρε μεταγραφή, όπως λέμε μετάθεση, και θα συνεχίσει στην αγγλική Γουλβς. Απ' άλλη ομάδα, την Σπόρτιγκ της πατρίδας του ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018 και ήρθε η στιγμή στα 24 του να αλλάξει περιβάλλον.

Άλλος έρχεται στην ομάδα, άλλος φεύγει. Ένας φεύγει, δυο έρχονται. Ένας έρχεται, δυο φεύγουν. Ανάλογα. Το τελευταίο που παίζει είναι η... αγάπη του ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Δεν τον ενδιαφέρει. Και γιατί να βάζει πάνω από το προσωπικό του επαγγελματικό συμφέρον το επιχειρηματικό της ΠΑΕ με την οποία κάνει συμβόλαιο. Η κάθεμια από τις δυο πλευρές, παίκτης και ανώνυμη εταιρεία, ασχολούνται για την πάρτη τους.

Το σενάριο δεν αλλάξει στο σκηνικό της μεταγραφής. Όπως λανσαρίστηκε με την ερυθρόλευκη ο συμπαθής Ποντένσε πριν ακόμα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, έτσι παρουσιάστηκε επικοινωνιακά και από την Γουλβς. Να δουν οι οπαδοί τους το νέο απόκτημα, το οποίο αφού υπηρέτησε τα ιδεώδη της Σπόρτιγκ και του Ολυμπιακού, πλέον θα φοράει ράσο με το σήμα των Λύκων, κάπου δίπλα στους χορηγούς του κλαμπ.

Και οι μπουκ τη δουλειά τους. Όχι θα κάτσουν σε ησυχία. Ήδη έβγαλαν αποδόσεις, πόσα γκολ θα βάλει ο Ποντένσε με την Γουλβς. Το μειονέκτημα του Ποντένσε, δεν βλέπει δίχτυα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ... ΑΔΙΚΟ