ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΚΑΘΑΡΗ ΗΤΤΑ ΠΑΟΚ

 

Αν ''μιλάει'' κάθε παιχνίδι, και πράγματι έτσι συμβαίνει, τι έχει να μας πει η αναμέτρηση Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ 2-0; Κατ' αρχήν, δεν αγνοείται ότι ο νικητής του πρωταθλητή πέτυχε την πέμπτη σερί του νίκη. Κατόρθωμα αξιοσέβαστο για ομάδα που δεν κάνει πρωταθλητισμό σε επίπεδο διεκδίκησης του τίτλου. Αυτός, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός που πατάει πλέον γερά και δυνατά, που δεν είναι σε φάση κομήτη, υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ και του έκλεισε το στόμα. Τον κέρδισε πανάξια και δεν του ''έδωσε'' καμιά δικαιολογία απολογίας.

Δεν ήταν άτυχος ο ΠΑΟΚ, δεν του φταίει ο διαιτητής, δεν ήταν τυχερός ο Παναθηναϊκός. Η υποταγή ήταν ξεκάθαρη του ΠΑΟΚ στον αντίπαλο που δεν είχε τίποτα άλλο στη σκέψη παρά μόνο τη νίκη. Και την κατάφερε γιατί ήταν ανώτερος.

Στο περασμένο πρωτάθλημα εύκολα και μάλλον χαλαρά ο ΠΑΟΚ πήρε με 2-0 δυο φορές τον Παναθηναϊκό. Τούτη τη σαιζόν, ο Παναθηναϊκός ισοφαρίστηκε 2-2 στις καθυστερήσεις από τον αήττητο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τώρα δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί ως πρωταθλητής. Μετά από 69 (... συμβολικό νούμερο που παραπέμπει σε πορνό κατάσταση) παιχνίδια ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε.

Ο Παναθηναϊκός με τη μεγάλη νίκη του και σε χρονικό σημείο του πρωταθλήματος σημαδιακό ξεκαθαρίζει- απειλητικά για τους αντιπάλους του στην κορυφή- τον ορίζοντα του. Σημειώνουμε, ότι την πεντάδα των τρίποντων την ξεκίνησε μετά την πικρή ήττα 1-0 στο Καραϊσκάκη. Την προσεχή αγωνιστική μας περιμένει το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός. Και οι λογαριασμοί Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ παραμένουν ανοικτοί αφού οι ομάδες θα χτυπηθούν δυο φορές ακόμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ