Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ… ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

 

Αυτά δεν γίνονται μονάχα στο σινεμά. Ένας καναλάρχης να τα λέει σήμερα έτσι κι αύριο αλλοιώς. Και να μην κρατάει τα προσχήματα. Ασφαλώς και δεν ξέχασε όσα ισχυριζόταν χθες, όμως ο άνθρωπος σήμερα, το είπαμε αυτό, τα βλέπει με μάτι… διαφορετικό.

Καναλάρχης και μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Αν, λοιπόν, αυτός και με τις δυο ιδιότητες του, δεν είναι σε θέση να πει δυο σωστά λόγια, κι έτσι να διαφωτίσει τους δικαστές για τη μπόχα του ποδοσφαίρου, τότε ποιος; Ο έγκυρος γνώστης του καφενείου που παίζει θανάση ή ο άλλος που πουλάει σουβλάκια έξω από το γήπεδο.

Επί της ουσίας ο Αλαφούζος στη δίκη για τη συμμορία του πρωταθλήματος κατέθεσε… άσχετος. Ότι δεν έχει πάρει χαμπάρι τι συνέβαινε, κι αν πράγματι συνέβαιναν αυτά που κυκλοφορούν. Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Σε λίγα λεπτά με μια πατσαβούρα στο χέρι διέγραψε τις αμέτρητες καταγγελίες του, αμέσως μετά τη λήξη αγώνα της ομάδας του. Κατηγορίες που είχαν όνομα, αυτό του Μαρινάκη.

Αρκούσε να εμφάνιζε κάποιος στο δικαστήριο όλα όσα εγγράφως, κατηγορηματικά και αμετακίνητα, υποστήριζε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού επί τριετίας, για να πιστοποιηθεί η… αξιοπιστία της σημερινής του στάσης.    

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ... ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ