ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η... ΚΟΜΠΑΡΣΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

Εδώ τελειώνεις. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για να πάρεις χαμπάρι σε ποια χώρα ζεις. Σε ποια κοινωνία, στην οποία είναι αιχμάλωτη η κυβέρνηση. Καλό και χρήσιμο να κάνεις κριτική στους κυβερνώντες αλλά είσαι εμπαθής ή εκτός πραγματικότητας αν αγνοείς ότι παίζουμε δημοκρατικά. Ο λαός αποφασίζει, ο λαός εκλέγει και... απειλεί την κυβέρνηση αν δεν κάνει τα γούστα του.

ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός την προσεχή αγωνιστική στην Τούμπα και το λουρί της μάνας. Από την κυβέρνηση διαρρέουν, με προφανή σκοπιμότητα να τρομοκρατήσουν την εξέδρα του γηπέδου τι θα πάθει η ομάδα τους, σε περίπτωση που σκάσουν επεισόδια. Και απειλούν με διακοπή του πρωταθλήματος. Τι είναι αυτό; Η απόλυτη Αποκάλυψη Τώρα είναι.

Δεν υπάρχει πρωτάθλημα ομάδων. Υπάρχει πρωτάθλημα των υποψήφιων πρωταθλητών. Του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Όλοι οι άλλοι είναι οι κομπάρσοι του έργου.

Αν φταίει ο ΠΑΟΚ για τα όποια έκτροπα γίνουν στην Τούμπα, να την πληρώσει η ΠΑΕ του Ιβάν. Αν κριθεί από την αθλητική δικαιοσύνη ότι οι Καραπαπάδες και σία έχουν υπαιτιότητα σε αλητείες στο ματς της Τούμπας, να την πληρώσει και η ΠΑΕ του άλλου καναλάρχη, του Μαρινάκη.

Η κυβέρνηση γιατί ξηγείται έτσι; Πρώτα, διότι φοβάται να τιμωρηθεί μια ΠΑΕ, να εφαρμοστούν οι κανονισμοί σε βάρος μιας ΠΑΕ που διεκδικεί το κατσαρόλι. Γι' αυτό επιλέγει να πάρει η μπάλα όλες τις ομάδας, με το παραμύθι ότι... θα προχωρήσει σε μέτρα, σε κάθαρση, σε εξυγίανση. Τα γνωστά τα παλιά τα πασοκικά, που τα παντετάρισε και ο σύριζας.

Διαβάστε ακόμα:

ΧΑΡΑ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ... ΠΑΝΙΩΝΑΚΟ