ΑΕΚ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, ΠΟΤΕ… ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ

 

Πήρε το κύπελλο στο μπάσκετ η ΑΕΚ και κατά πως το είπαν είναι πάλι βασίλισσα. Της Ευρώπης; Όχι, καλέ. Των Βαλκανίων; Φτου στο στόμα σου, καλέ. Της Ελλάδος; Α, να χαθείς, επιτέλους…

Αν, δηλαδή, κέρδαγε στον τελικό ο Προμηθέας, αυτός θα ήταν ο βασιλιάς; Όχι, καλέ… Το στέμμα του βασιλιά και της βασίλισσας το φοράνε μόνο όσοι έχουν καταγωγή από σόι γαλαζοαίματων. Κληρονομική η εξουσία τους, όπως η ΑΕΚ, η οποία κάποτε, προ χρόνων αμνημονεύτων πήρε το ευρωπαϊκό και από σοσιοαλίστρια και αγωνίστρια του λαού έγινε βασίλισσα και τον τίτλο τον κουβαλάει εσαεί.

Και την είπαν, και την θέλουν βασίλισσα την ΑΕΚ οι οπαδοί της διότι είναι βασιλικοί. Οπαδοί της βασιλείας. Της βασιλευομένης δημοκρατίας ή δικτατορίας, όποιο σύστημα, αλλά με βασιλιά στο θρόνο.

Κι αν δεν πάρει ξανά πρωτάθλημα η ΑΕΚ, και κύπελλο να μην ξαναπάρει, πάντα θα παραμένει βασίλισσα. Πως γίνεται αυτό; Γίνεται και παραγίνεται, διότι στις καρδιές των αεκτζήδων η ομάδα είναι βασίλισσα, φοράει πάντα βασιλικά, είτε σηκώνει κούπες, είτε κατεβάζει τα μάτια στις αποτυχίες.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ ΟΜΑΔΑ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ''2'' ΑΠΟ ΤΟΝ… ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΑΡΗ