ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

Φαβορί για το champions league του 2020 είναι η Μπάγερν. Αυτά λένε τα τεφτέρια των ειδικών. Η γερμανική ομάδα έχει 21% πιθανότητες να το σηκώσει, έναντι 20% της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2019 Λίβερπουλ. Το… ''ποσοστό'' της Αθλέτικο είναι μόλις 2%, αλλά χθες η ισπανική ομάδα πήρε 1-0 την πρώτη παρτίδα από την Λίβερπουλ και στη ρεβάνς όλα μέσα είναι.

Αυτό είναι το δοξασμένο και καταραμένο ποδόσφαιρο. Να μη γνωρίζει κανείς τι πρόκειται να συμβεί, και το δεύτερο παιχνίδι των ίδιων αντιπάλων να προκύψει εντελώς διαφορετικό στη ρεβάνς. Τα προγνωστικά, όμως, και πάντα με τη… λογική έχουν θέση, δύσκολα κανείς τα αγνοεί, ακόμα κι αν δεν ενεργεί ως τζογαδόρος.

Με 2% ελπίδες να κατακτήσει το ευρωπαϊκό η Ντόρμουντ, κέρδισε 2-1 χθες την 11% Παρί Σαιν Ζερμαίν. Με δυο γκολ του 19χρονου βίγκινγ Χάλαντ στο ντεμπούτο στην Ευρώπη (φώτο). Θα επαληθευτούν οι τεχνοκρατικού τύπου προβλέψεις; Να περάσει τογαλλικό κλαμπ, να αποκλειστεί το γερμανικό. Άγνωστο. Πώς να γνωρίζει κανείς πριν στηθεί το τόπι στη σέντρα τι θα γίνει σε μιάμισυ ώρα;
Η Λίβερπουλ να πιάσει ρυθμό, να μπει στα καρέ της Αθλέτικο με 5 γκραν σουξέ ευκαιρίες και να μην κάνει γκολ. Η δε Αθλέτικο, με μηδέν ευκαιρίες να πιάσει ένα τούβλο από 40 μέτρα και να σκοράρει.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ