Η ΜΠΑΛΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΡΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

 

Ο Σιμεόνε θα είναι προπονητής και αύριο Πέμπτη στην Ατλέτικο Μαδρίτης; Άγνωστο. Θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της ρεβάνς απόψε κόντρα στην Λίβερπουλ. Από το 2011 ανέλαβε την Αθλέτικο ο 50χρονος Αργεντινός, πρώην ποδοσφαιριστής της, και σήμερα για πάρτη του υπάρχουν μουρμούρες, τόσο από την ιδιοκτησία όσο και στην εξέδρα.

Ήδη, από την αρχή της σαιζόν ομάδες του champions league απέλυσαν τον προπονητή τους. Η Μπάγερν Μονάχου τον Νίκο Κόβατς και στη θέση του ο βοηθός του. Η Νάπολι τον Κάρλο Αντσελότι, η Μπατσελώνα τον Βαλβέρδε, η Τότεναμ τον Ποκετίνο.

Φιναλίστ του champions league η Τότεναμ, η πιο μεγάλη της επιτυχία, με τον Αργεντινό Μαουρίτσιο Ποκετίνο, έκανε την ανοησία να τον αντικαταστήσει με τον πολύ Ζοζέ Μουρίνιο. Η απογοήτευση, ο κατά δήλωση του κάποτε special one. Δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα η Τότεναμ, αποκλείστηκε χθες με δυο ταπεινωτικές ήττες (1-0 και 3-0) από την μικρή Λειψία, ένα ακόμα κλαμπ του ομίλου Red Bull.

Τι να κάνει η Τότεναμ, να αλλάξει πάλι προπονητή; Στην πραγματικότητα τις αποφάσεις για το σουτάρισμα του προπονητή δεν την παίρνει ο εργοδότης, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, αλλά η… μπάλα. Αυτή με τα απρόβλεπτα κι όχι αποτελέσματα στο γήπεδο αποφασίζει.

Σίγουρη πρωταθλήτρια Αγγλίας είναι η και πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ που με αντίπαλο την Αθλέτικο (νικήτρια με 1-0 στο πρώτο ματς) παίζει απόψε την παραμονή της στη διοργάνωση. Αν αποκλειστεί από τους 8 Ευρώπης η Λίβερπουλ θα συνεχίσει κανονικά με τον ίδιο προπονητή, τον Γερμανό Κλοπ.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΟΗΘΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΟΥΛΒΣ