ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ… ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

 

Βγαίνει η πρώτη απόφαση και είναι καταδικαστική για τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση της καταγγελίας Μαρινάκη ότι ο Ιβάν Σαββίδης έγινε και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη. Σύμφωνα με τα ισχύοντα αν στην συνέχεια της διαδικασίας, δηλαδή αποδεχθούν και τα άλλα δικαστικά όργανα την απόφαση-εισήγηση της ΕΕΑ, τότε ο ΠΑΟΚ υποβιβάζεται. Για να αποφευχθεί το… μοιραίο ο Μητσοτάκης κουνάει το τάβλι πριν τελειώσει η παρτίδα. Καραμπινάτη πραξικοπηματική παρέμβαση στο όνομα της… εθνικής ενότητας. Μη γίνει η Ελλάδα Αμερική του 19ου αιώνα, Βόρειοι και Νότιοι.

Αυτό διέπραξε ο Μητσοτάκης πριν αντιμετωπίσει την έξαρση του κορονοϊού. Μπέρδεψε την τράπουλα, άλλαξε τα φύλλα, να μην υποβιβάζεται ομάδα για το αμάρτημα της πολυϊδιοκτησίας, αλλά να της αφαιρούνται βαθμοί.

Άλλος πονοκέφαλος από το καταραμένο ποδόσφαιρο. Εισήγηση να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός και να αποκλειστεί δια βίου από το ποδόσφαιρο ο Μαρινακης διότι φέρεται ένοχος, ότι έστησε το ματς με τον Ατρόμητο. Ξανά μανά θα παρέμβει ο Μητσοτάκης, να προλάβει το… σχίσμα Βόρειοι και Νότιοι; Να δώσει εντολή στον Γεραπετρίτη να φτιάξει κωλομπαρίστικη τροπολογία να ψηφιστεί π.χ. με το νόμο για τη χωματερή στην Αττική.

Έτσι να μην επιτρέπεται σε αγώνα το προκάτ αποτέλεσμα, αυτό που θα προσυμφωνούν οι δυο αντίπαλοι πρόεδροι, αλλά να τιμωρείται με… χάδι. Όχι, δηλαδή, με αφαίρεση πολλών βαθμών, διότι θα βγει πρωταθλήτρια η ΑΕΚ. Λοιπόν; Θα την ξανακάνει ο Μητσοτάκης;

Τίποτα δεν θα κάνει ο πρωθυπουργός. Για δυο λόγους. Αν ξανασώσει ομάδα θα μείνει στην Ιστορία σαν ο πυροσβέστης εγκληματικών πράξεων στο ποδόσφαιρο. Ο καθαριστής ενόχων. Ο δεύτερος λόγος που ο Μητσοτάκης θα αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν… μόνα τους είναι διότι έχει την πληροφόρηση πως δεν πρόκειται να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμα:

ΦΑΓΑΜΕ 9 ΓΚΟΛ ΣΤΟ Α', ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΟ Β'