ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΡΑΛΛΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ

 

Επιτέλους! Ας ξεχάσουν την Λεωφόρο όσοι μπερδεύονται με το γήπεδο του Παναθηναϊκού, το... νέο, το υπό σχεδιασμό και το παλιό.Επίσημοι, ανεπίσημοι, σχετικού και άσχετοι που μια ζωή λαμογιάρουν με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Δεν υπάρχει καμιά Λεωφόρος! Εννοώ ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να γκρεμιστεί αλά Φιλαδέλφεια και να κτιστεί στη θέση του ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην ιστορική έδρα. Τα χώματα στην Λεωφόρο είναι σάπια. Άρρωστα. Τα νοσοκομειακά απολύμματα από τον Άγιο Σάββα έχουν σακατέψει το υπέδαφος του γηπέδου. Λίγα μέτρα σε βάθος να σκάψει κανείς θα βρει κομμένα χέρια, πόδια, ατέλειωτο υλικό από χειρουργεία, φιάλες αίματος κ.α.

Φόλα βαζέλος ο μακαρίτης πρωθυπουργός τα είχε δώσει όλα να ''φτιάξει'', να αναβαθμίσει το γήπεδο της Λεωφόρου. Δεν γίνεται, του ξέκοψαν. Εκτός κι αν σκάψουμε πολλές δεκάδες μέτρα, να καταστρέψουμε τους αγωγούς αποχέτευσης του νοσοκομείου για να δημιουργηθεί μια πολυέξοδη πλατφόρμα η οποία να προσφέρεται στατικά στην ανέγερση γηπέδου.

Ύστερα είναι και το άλλο.Το γήπεδο της ΑΕΚ ακουμπάει σε άλσος και ''αναπνέει'' απ' όλες τις μεριές. Η Λεωφόρος είναι πνιγμένη ολόγυρα οικιστικά. Οι Μπακογιάννης, Αλαφούζος, Γιαννακόπουλος, διαφωνούν, συμφωνούν, άλλο έργο αυτό. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δικό του γήπεδο, αυτό δεν είναι η Λεωφόρος. Και το νέο γήπεδο είναι υπόθεση του Παναθηναϊκού, των ανθρώπων του, όχι κρατική ή δημοτική μέριμνα.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΗΤΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ