ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΜΠΟΥΚ

 

Τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι κυπελλούχος και με τον αποκλεισμό του ημιτελικά από τον Ολυμπιακό χάνει την ευκαιρία να βελτιώσει το σερί του. Ο Ολυμπιακός αυτή τη σαιζόν έπαιξε πέντε φορές με τον ΠΑΟΚ και τον κέρδισε τρεις, ένα ματς έληξε ισόπαλο. Στη μοναδική του ήττα, που συνέβη στην Τούμπα, προηγήθηκε 2-0 και, τελικά, το πήρε 3-2 ο ΠΑΟΚ.

Για πέμπτη σαιζόν στη σειρά η ΑΕΚ φτάνει στον τελικό κυπέλλου. Το πήρε το 2016 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το έχασε από τον ΠΑΟΚ την τριετία 2017-19.

Όλα αυτά είναι στοιχεία στατιστικά για... πέταμα. Να 'χουμε να λέμε. Ουσία μηδέν. Καμιά απάντηση δεν δίνουν για τον τελικό του 2020, με αντιπάλους ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Στον τελικό του 2016 καθόντουσαν στον πάγκο οι Μάρκο Σύλβα για Ολυμπιακό και για τη νικήτρια ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς. Από τις ενδεκάδες των δυο αντιπάλων υπάρχουν ακόμα στις ομάδες τους οι Φορτούνης και Μάνυταλος, Σιμόες. Στη φώτο, από τον τελικό του 2016 και το 2-1 της ΑΕΚ με Ολυμπιακό.

Η ποδοσφαιρική δραστηριότητα δεν σταματά. Έχει και του χρόνου, να το πούμε λαϊκά και πεζοδρομιακά. Έμειναν στην απ' έξω του κυπέλλου Άρης και ΠΑΟΚ, του χρόνου θα μιλήσουν οι ίδιοι, όχι η γλώσσα της στατιστικής. Δεν θα νικήσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό στον τελικό του 2020 επειδή είχε κερδίσει το 2016. Ούτε η ΑΕΚ θα ξαναγίνει κυπελλούχος διότι σ' αυτή τη δόση δεν θα βρει απέναντι τον ΠΑΟΚ. Τα στατιστικά δεδομένα είναι χρήσιμα στις... εταιρείες στοιχήματος διότι λαμβάνονται υπ' όψιν από τους τζογαδόρους.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΑ