ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ... ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΟΠΑΔΟΥ

 

Οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν χθες στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη και... απαίτησαν γήπεδο. Γελοιότητες. Μιλάμε για ανύπαρκτα πράγματα. Ποιος Ερασιτέχνης, ποιοι οργανωμένοι και ποιο γήπεδο. Καραγκιοζισμοί σε Θέατρο Σκιών. Το λυπηρό είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ΜΜΕ να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Να τα πει με το όνομα τους.

Ποιοι και από ποιόν ζητάνε να τους κτίσει γήπεδο. Και για ποιο λόγο να κτιστεί το γήπεδο. Ο οπαδός, δηλαδή, επειδή είναι... οργανωμένος έχει το προνόμιο να... διαμαρτύρεται στον δήμαρχο, στον πρωθυπουργό, στη διοίκηση του ερασιτέχνη, στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να φτιάξει γήπεδο. Και να το φτιάξει εκεί, όχι αλλού. Όπου γουστάρουν οι...οργανωμένοι. Οι όποιοι αργόσχολοι.

Κανείς κσι ποτέ δεν απαγόρευσε στον Παναθηναϊκό να αποκτήσει γήπεδο. Κανείς και ποτέ δεν υπέδειξε στον Παναθηναϊκό, ποιους ποδοσφαιριστές ή άλλους επαγγελματίες να κάνει μεταγραφή ή να διώξει. Αν οι οργανωμένοι ή οι ανοργάνωτοι θέλουν γήπεδο με μπαρ ή όχι, ντίσκο ή όχι, πάρκιν ή όχι, είναι απολύτως ελεύθεροι να το φτιάξουν με τα λεφτά τους. Με τις όποιες συμφωνίες τους με τράπεζες, κατασκευαστές, κ.α. Κανείς δεν τους εμποδίζει. Και κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους χωρίζει όταν πλακώνονται μεταξύ τους στην εξέδρα (φώτο).

Τι μαλακίες είναι αυτές, λέω για τους τσαμπουκάδες και τους σαματάδες, τις διαδηλώσεις, τις πορείες. Αντιληπτό ότι κάποιοι έχουν την ανάγκη να... εκφραστούν, να ξεχαρμανιάσουν, να γεμίσουν την άδεια ζωή τους. Άλλο, όμως, τα νταηλίκια γιατί π.χ. δεν λειτουργούν καλά τα νοσοκομεία, οι τράπεζες αισχροκερδούν, τα πάρκα είναι καταφύγια στα βαποράκια, κι άλλο το γήπεδο μιας ανώνυμης εταιρείας.


Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ