Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΥΜΙΖΕΙ… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Το πρωτάθλημα και το κύπελλο κατέκτησε ο ΠΑΟΚ το 2019. Πολύ μεγάλη επιτυχία. Η οποία δεν είχε συνέχεια… Η ομάδα που πήρε το νταμπλ εμφανίστηκε… διαφορετική την αμέσως επόμενη σαιζόν, την τρέχουσα 2019-20. Το άξιο παρατηρήσεως είναι ότι ο ΠΑΟΚ και έμεινε χωρίς τίτλο, αλλά και παρουσιάζει σημάδια κόπωσης, παρακμής, σήψης. Το περασμένο Σάββατο όχι μόνο δεν κέρδισε τον ΟΦΗ… (φώτο), ήταν ομάδα για κλάματα. Ήταν ένας… άλλος ΠΑΟΚ, ίδιος με εκείνον που έχασε με κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Θυμίζει τον πρωταθλητή του 2009 Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ του 2020. Την κατρακύλα του Ολυμπιακού στην αξεπέραστη εποχή του Σωκράτη Κόκκαλη. Σε 14 χρόνια ο Ολυμπιακός πήρε 12 πρωταθλήματα, το τελευταίο το 2009. Το 2010 την κούπα σήκωσε ο Παναθηναϊκός με 70 βαθμούς έναντι 64 του Ολυμπιακού, 62 του ΠΑΟΚ και 53 της ΑΕΚ .

Η αγωνιστική αρρώστια του τότε Ολυμπιακού φάνηκε στα play-off του 2010. Πρώτος τερμάτισε ο ΠΑΟΚ, δεύτερη η ΑΕΚ, τρίτος ο Άρης και τέταρτος και καταϊδρωμένος ο Ολυμπιακός. Μια ομάδα σκέτο ερείπιο. Ό Κόκκαλης έδωσε την ΠΑΕ στον Μαρινάκη εκείνο το καλοκαίρι του 2010.

Έτσι και ο προβληματικός σήμερα ΠΑΟΚ. Από παιχνίδι σε παιχνίδι ξεγυμνώνει τις αδυναμίες που κουβαλούσε ως… πρωταθλητής.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ... ΜΠΑΛΚΟΝΙ