ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ.... ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

 

Ομάδα σημαίνει ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η αλήθεια, αρέσει, δεν αρέσει. Όπως κι αν λέγεται η ομάδα, Παντσουτσουνιακός, Ψωλιακός, Καυλιακός, το ποδόσφαιρο του είναι εκείνο που γεννάει οπαδούς. Όχι το ποδηλατικό τμήμα του συλλόγου, ούτε εκείνο της πάλης ή της κολύμβησης.

Με αφορμή τις εκλογές στον Ερασιτέχνη οπαδοί του Παναθηναϊκού ζητούσαν χθές... γήπεδο ποδοσφαίρου, όχι για το τμήμα πιγκ-πογκ ή του χάντμπωλ. Και το γήπεδο να είναι στην Λεωφόρο. Άλλο περίργο αυτό. Να ασχολούνται ποδοσφαιρικοί οπαδοί με τον Ερασιτέχνη.

Η γνωστή ανοησία. Η μάνα του λόχου. Δεν υπάρχει αυτό. Ένα παραμύθι, ένα τίποτα είναι ο Ερασιτέχνης σε κάθε σωματείο. Το ποδόσφαιρο εκπροσωπείται και διοικείται από τη ανώνυμη εταιρεία, η οποία τυπικά και ουσιαστικά ουδεμία σχέση έχει με το... παρελθόν του Ερασιτέχνη. Ακριβώς αυτό. Ο Ερασιτέχνης είναι παρελθόν. Κι αν λειτουργεί ως παρόν είναι αδιάφορο για την ΠΑΕ.

.Τελικά, όσοι μπερδεύονται με τον ερασιτέχνη, τον κάθε ερασιτέχνη, και βάζουν μπροστά το ποδόσφαιρο, δεν παιζουν με καθαρά χαρτιά.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ