Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ... ΛΟΥΚΙ

 

Τα καλύτερα άκουσες και διάβασες για τον Παναθηναϊκό, μετά το 0-0 και την πολύ καλή εμφάνιση στην Τούμπα. Έτσι συμβαίνει. Πήγε καλά η ομάδα; ης αξίζουν συγχαρητήρια. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ απέτυχε πάλι, δεν τα κατάφερε και ξεκίνησαν τα γιούχα και τα λαϊκά δικαστήρια.

Ο Παναθηναίκός. Μεγάλη επιτυχία που στα παιχνίδια play-off διατήρησε το αήττητο με τους τρεις μεγάλους αντιπάλους, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ό,τι το καλύτερο για μια ομάδα η οποία ναι μεν δεν είναι σε θέση να κάνει πρωταθλητισμό, να διεκδικήσει τίτλο, όμως με τον πιο κραυγαλέο τρόπο δηλώνει ότι παραμένει... Παναθηναίκός. Αυτό σημαίνει ότι την προσεχή σαιζόν είναι... υποχρεωμένος να πάει καλύτερα σε σύγκριση μ' όσα κατάφερε με προπονητή τον Δώνη.

Μ' άλλα λογια, κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά ένας ποδοσφαιρικός εφιάλτης για τον Παναθηναίκό. Ήδη η ομάδα βρίσκεται σε λούκι. Η εξέδρα έχει τους δικούς της κανόνες και κριτήρια. Δεν ανέχεται το χειρότερο. Δεν σηκώνει δικαιολογίες αν η ομάδα είναι πιο κάτω απ' αυτό που περιμένει.

Γιατί ο μεγαλομέτοχος (φώτο) τελείωσε τον προπονητή Δώνη; Ασφαλώς για να πάει καλύτερα ο Παναθηναϊκός. Ούτε καν να διατηρήσει τα κεκτημένα μετά τη διετία, όπου μαζεύτηκε το σκορποχώρι, σουλουπώθηκε ομάδα και 'εγινε ανταγωνιστική. Και επειδή εκτιμήθηκε πως ήταν ρίσκο να λειτουργεί δυαρχία, αποφασίστηκε να πάει στο καλό ο προπονητής και να πάρει όλη την ευθύνη του σχεδιασμού το νέο αφεντικό, ο νταραβεριτζής Τσάβι Ρόκα. Αυτός ο οποίος ανέλαβε όλη τη δουλειά, ποιοι παίκτες θα έρθουν, ποιοι θα φύγουν.

Ο Παναθηναίκός, λοιπόν, του 2018-20 αποτελεί την πλατφόρμα εκκίνησης για το αύριο Είναι το κλείσιμο ενός κύκλου, αλλά και η αρχή μιας νέας σελίδας με στόχο την απογείωση της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ 1-7 ΣΤΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ -ΓΕΡΜΑΝΙΑ