ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ''ΓΡΑΜΜΗ'' ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ... ΜΑΣΚΑ

 

Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν ο 53χρονος Ευάγγελος Μαρινάκης, ήδη δέκα έτη μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνελήφθη αναστατωμένος να κόβει βόλτες στη διάρκεια του παιχνιδιού(!) με τον ΠΑΟΚ, κοντά στη ''γραμμή'' του αγωνιστικού χώρου. Πόσα χρόνια χρειάζεται να περάσουν ακόμα για να αντιληφθεί ο Έλληνας μεγαλοεφοπλιστής ότι στη μπάλα κάθονται και ανάποδα αποτελέσματα. Απρόσμενα.

Πέρα απ' αυτό. Έχει απαγορευτεί στον και εκδότη Μαρινάκη να πλησιάζει τον χώρο που γίνεται το ματς. Δεν είναι δικαιολογία ότι ήταν(;) εκτός ελέγχου επειδή τα είχε(;) - δικαίως ή αδίκως, άσχετο αυτό- με το κοράκι ή τους υπαλλήλους του ποδοσφαιριστές.

Στα αρνητικά επίσης του Μαρινάκη είναι ότι κυκλοφορούσε χωρίς προστατευτική μάσκα λόγω κορονοϊού. Δεν μετράει το γεγονός ότι έχει περάσει, υπήρξε θύμα της πανδημίας.

Θετικό, για να τα λέμε όλα, ότι ο Μαρινάκης δεν μπουκάρησε ''μέσα'' όπως ο Ιβαν Σαββίδης, τον Μάρτιο του 2018. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε στο 90 αντικανονικό τέρμα, το ακύρωσε το κοράκι, και ο μεγαλομέτοχος έκανε ντου με κουμπούρι στο ζωνάρι απειλώντας διαιτητή και παίκτες της ΑΕΚ. Τέτοια πράγματα δεν τα κάνει ο Μαρινάκης. Ο ΠΑΟΚ έκανε το γκολ στο 90, αλλά κύριος ο εφοπλιστής. Μέχρι τη ''γραμμή'' είναι υπόλογος...

Λέμε τώρα ''υπόλογος''. Σε ποιον να δώσει λόγο κοτζάμ Μαρινάκης; Στη φώτο, από προηγούμενο αγώνα, όπου πράγματι δείχνει το κυριλίκι που δεν του λείπει.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο... ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ;