''ΥΠΟΠΤΗ'' Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΕΚ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ

 

Ο Μελισσανίδης αποφάσισε να μην κάνει ένσταση η ΑΕΚ και να πάρει η ομάδα του στα χαρτιά το προχθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Με ποιο δικαίωμα το αφεντικό της ΑΕΚ την χαρίζει στον ΠΑΟΚ; Τι είναι ο Μελισανίδης, ο εισαγγελέας του Θεού του ποδοσφαίρου και απαλλάσσει τον ΠΑΟΚ για το εγκληματικό του λάθος να κατέβει η ομάδα με ληγμένα, αθεώρητα δελτία υγείας ποδοσφαιριστών. Και δεν εκμεταλλεύεται νόμιμα, όχι παρασκηνιακά, την ευκαιρία να ωφεληθεί βαθμολογικά και οικονομικά η δική του ομάδα.

Επικίνδυνη απόφαση του Μελισσανίδη. Δεν καταργεί απλά τους νόμους. Δεν συγχωρεί την ασυγχώρητη γκέλα του ΠΑΟΚ, αν αυτή δεν ήταν... εσκεμμένη (ποιος ξέρει τι να κρύβει και τι επιδίωκε ο υπεύθυνος της ΠΑΕ του Ιβάν, εν αγνοία του μεγαλομετόχου).

Επικίνδυνη η απόφαση Μελισσανίδη διότι κάποια πράγματα θα κυκλοφορήσουν στην εξέδρα, τα οποία λειτουργούν περίεργα και εμπρηστικά. Γνωστό ότι στο χώρο του ποδοσφαίρου κυριαρχεί η καχυποψία. Αύριο, λοιπόν, κάτι θα προκύψει σε βάρος της ΑΕΚ, αλλά θα γλυτώσει με τη βοήθεια του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα θέλει να... ξοφλήσει το δώρο Μελισσανίδη. Τίποτα παρόμοιο να μη συμβαίνει, αλλά άντε να να πειστεί το πιο ισχυρό κόμμα στη μπάλα, το ράδιο αρβύλα.

Ο Μελισσανίδης αποφάσισε να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ διότι σύμφωνα με τις αξίες και το ήθος που χαρακτηρίζουν την ιστορική πορεία της ΑΕΚ δεν της επιτρέπουν να δέχεται νίκες που δεν κερδίζονται στο γήπεδο. Όκευ. Δεν υπάρχει καμιά συναλλαγή ανάμεσα στις δυο ΠΑΕ. Σήμερα ο Μελισσανίδης λανσάρει ήθος, αύριο ο Σαββίδης, ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος. Να, γιατί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι αγγελικά πλασμένο. Μας έχει πνίξει το ήθος.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!