Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

Συγκινητικό. Στον Σάββα Θεοδωρίδη αφιέρωσε ο Μαρινάκης το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ίδιος. Βεβαίως, το πρωτάθλημα το πήρε μόνος του και με την αξία του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αν δεν ανήκε εξ ολοκλήρου στον ίδιον - και σε κανέναν άλλον- πως θα το αφιέρωνε όπου εκείνος αποφάσιζε;

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, για παράδειγμα, όπως κάποιος άλλος οπαδός του θρύλου, ένας ποδοσφαιριστής ή εργαζόμενος στην ΠΑΕ του μεγαλομετόχου, δεν μπορεί να αισθάνεται ότι έχει μερίδιο στην επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου. Δεν μπορεί, δηλαδή, ο Σάββας ή όποιος άλλος να αφιερώσει τον τίτλο σε κανέναν.

Ο οπαδός απλά να χαίρεται το ένα ακόμα πρωτάθλημα που πήρε ο Μαρινάκης, όχι η ομάδα. Κανείς δεν αφιερώνει οτιδήποτε- αν δεν του ανήκει προσωπικά- στην Παναγία, στον άγιο Φανούριο, στην κυρία Μπουμπού της γειτονιάς, σε ένα ορφανοτροφείο, γηροκομείο κ.α.

Γεννήθηκε Ολυμπιακός ο καρκινοπαθής Σάββας Θεοδωρίδης (στη φώτο, με την νύφη του Δούκισσα Νομικού), που περπατάει πλέον στα 86 και θα πεθάνει με τη σημαία του Ολυμπιακού. Αφού ο ιδιοκτήτης του 45ου πρωταθλήματος το αφιέρωσε στον παλιό τερματοφύλακα, θα πρέπει να ονομαστεί ''Πρωτάθλημα Σάββα Θεοδωρίδη''.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ Η ΑΕΚ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ;