Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΑΛΙ ΤΗ... ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ

 

Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Δεν είναι σλόγκαν, είναι η μαύρη αλήθεια. Ποια είναι αυτά που γίνονται μόνο στην Ελλάδα; Πρώτα, το ότι αναβλήθηκε ο τελικός του κυπέλλου. Λίγο είναι αυτό; Δεν ξέρει κανείς πότε θα γίνει και σε ποιο γήπεδο. Λίγο είναι αυτό; Δεν είμαστε Οκτώβριο και Νοέμβριο, είμαστε στα τελειώματα του Ιουλίου. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι οι αντίπαλοι, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Μόνο;

Αντίπαλοι είναι και ο Μαρινάκης με τον Μελισσανίδη. Μόνο; Για την προπαγάνδα του Ολυμπιακού στον τελικό, που ακόμα δεν έχει γίνει, και πιθανόν να μη γίνει, παρασκηνιακά παίζουν η ΝΔ του Μαρινάκη και ο Σύριζας του Μελισσανίδη. Ρε, λέγονται και υπονοούνται αυτά τα πράγματα; Στην Ελλάδα γίνονται.

Τελικά, τι προέκυψε και αναβλήθηκε ο ορισθείς τελικός κυπέλλου στη Ριζούπολη στις 26 Ιουλίου; Με μια κουβέντα, πέρασε του Μαρινάκη. Ή είναι πράγματι το πιο ισχυρό πρόσωπο στην Ελλάδα σήμερα ή πρόκειται για φήμη η εντύπωση ότι είναι σε θέση να επηρεάζει καταστάσεις.

Με το που η ΕΠΟ αποφασίζει Ριζούπολη ο Μαρινάκης... διαφωνεί. Και επιτόπου όλος ο μηντιακός κι όχι μηχανισμός του εφοπλιστή υποστηρίζει ότι ευνοεί την... ΑΕΚ ο ορισμός της Ριζούπολης. Η αστυνομία χθες (!) δήλωσε... αδυναμία να προστατεύσει ένα γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί αγώνας χωρίς θεατές. Ο Μαρινάκης, λοιπόν, κατέδειξε ότι επιβάλλει το δίκαιο, ότι εμπόδισε την αδικία να γίνει ο τελικός στο γήπεδο του Απόλλωνα.

Η αναβολή, όμως, δεν ευνοεί τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από την αντιπαλότητα με την ΑΕΚ. Επειδή στις 6 Αυγούστου ο πρωταθλητής δίνει τη ρεβάνς με την Γουλβς. Πότε θα γίνει ο τελικός, ποια θα ΄ναι η προετοιμασία για το ματς με την αγγλική ομάδα, πότε θα αναπαυτούν οι παίκτες εν όψει της προσεχούς σαιζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ...