ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΑ 150 ΚΟΛΛΑΡΙΣΤΑ

 

Αγώνας play-off, ποια από τις δυο ομάδες θα ανεβεί στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας. Η Φούλαμ ή η Μπρέντφορντ. Η ηττημένη θα παραμείνει στάσιμη, και την προσεχή σαιζόν στην ίδια κατηγορία. Το ματς μπαράζ έγινε- λόγω της πανδημίας- στο άδειο Ουέμπλευ. Ξέχνα τον οπαδό και τους δαίμονες του στο σπίτι του.

Ο οπαδός περιμένει το αποτέλεσμα, να χαρεί με τη νίκη και τον προβιβασμό της ομαδάρα τους. Η οποία θα παραμένει ομαδάρα, κανονικό εικόνισμα ποδοσφαιρικό και αγιασμένο, ακόμα κι αν χάσει. Ο Θεός είναι καλός, τον πιστεύουν, και δεν σταματούν να τον λατρεύουν, ακόμα κι αν θυμώσει και σκοτώσει χιλιάδες σε κατακλυσμούς, σεισμούς και πυρκαγιές, τσουνάμια και εκρήξεις ηφαιστείων.

Τα μπερντέ. Γι΄αυτό έγινε το μπαράζ Φούλαμ- Μπρέντφορντ. Για τα φράγκα. Και είναι πολύ χοντρό το πακέτο, αρκετά μεγαλύτερο από 150 εκ. ευρώ. Ανεβαίνει στην πρεμιερσιπ η ομαδούλα και επιτόπου κάνει παντελόνι επιπλέον μια εκατοπενηνταρού. Η νίκη φέρνει κονόμα, μπατηροσύνη η ήττα. Ο οπαδός είναι υπεράνω... χρημάτων. Η σχέση με την ομάδα είναι ερωτική, υπάρχει μόνο το αίσθημα.

Στην παράταση μπήκαν τα τρία γκολ. Εννοώ στην παράταση παίχτηκε το... κομπόδεμα των 150. Με γκέλα του Ισπανού τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ στο 105 προηγήθηκε η Φούλαμ (φώτο), η οποία διπλασίασε στο 117. Στις καθυστερήσεις της παράτας η χαμένη της παρτίδας μείωσε σε 2-1.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ... ΞΕΠΑΤΩΜΑ