Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ... ΦΥΛΑΚΗ

 
Πες μου, σε παρακαλώ, στον οπαδικό θεό σου, τι σου ΄ρχεται στο μυαλό βλέποντας τη φωτογραφία; Τον άντρα και την γυναίκα με την ίδια φανέλα. Να σε προλάβω εγώ, αν και δεν αποκλείεται να κάναμε την ίδια σκέψη. Πρόκειται για τη νέα ενδυμασία μιας φυλακής, από τις τόσες υπάρχουσες. Τι άλλο; 
Δεν νομίζω ότι η φανέλα παραπέμπει σε κάτι άλλο. Ασφαλώς όχι στο ποδόσφαιρο! Ότι είναι η νέα εμφάνιση κάποιας ΠΑΕ, η οποία δεν έχει κανένα λόγο να ταυτίζεται με... κρατουμένους. 
Κι όμως! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τη βασική, την πρώτη επιλογή φανέλας την προσεχή σαιζόν 2020-21. Λες και οι ποδοσφαιριστές του θα έρχονται στο γήπεδο από τα κελιά φυλακών. Έγκλειστοι είναι διότι βρέθηκαν ένοχοι και θα απελευθερώνονται εκτάκτως προκειμένου να συμμετάσχουν σε αγώνα. Και για να γνωρίζει ο καθένας, αλλά και οι ίδιοι να μην το ξεχνούν ότι εκτίουν την ποινή τους, θα φοράνε εμφάνιση φυλακισμένου.
Τον Αύγουστο του 2018 έγινε επίδειξη ρούχων που είχαν σχεδιάσει και ράψει κρατούμενοι στη φυλακή Γρεβενών. Είναι αδύνατο και ερασιτέχνης μόδιστρος, χωρίς καν σπουδές και πτυχίο σχολής κοπτικής-ραπτικής, να έφτιαχνε αυτή τη... δημιουργία, φανέλα  του ΠΑΟΚ με τις πολλές ρίγες. Θα κλωτσήσει μέσα του ο οπαδικός ψυχισμός του παοκτσή όταν αντικρύσει φανέλα φυλακόβιου.
Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!