ΦΙΡΜΑΡΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΕΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 
Ποιος πάει στοίχημα! Ότι δεν θα υπάρξουν παράπονα και για τον διαιτητή στον τελικό κυπέλλου, από τον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ. Πιθανόν και από τους δυο φιναλίστ της Κυριακής, έστω κι αν το παιχνίδι σφυρίξει ο κορυφαίος, ένα από τα πρώτα ονόματα της παγκόσμιας διαιτησίας. Ο 45χρονος Βαυαρός Φέλιξ Μπριχ. Η φιρμάρα. Ο υπεράνω υποψίας.
Είναι κάποιοι διαιτητές που δεν πλησιάζονται. Δεν ''μιλιούνται''. Ακόμα κι αυτός που τον επιλέγει για τα μεγάλα και τα σπουδαία τουρνουά, μουντιάλ. γιούρο κ.α., που τον ορίζει σε ματς που δίνουν κούπες, δεν τολμάει να του πει κάποιο ΄΄μυστικό''. Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις διαιτητών, που με την αξία τους επιβάλλονται στην πιάτσα και δεν γίνεται να τους πετάξουν εκτός κόλπου, με κάποια αστήρικτη αιτία.
Ο συγκεκριμένος Γερμανός Φέλιξ Μπριχ σπούδασε νομικά στο διάσημο πανεπιστήμιο Ρεγκενσμπούργκ της Βαυαρίας και εκτιμάται στην ελίτ της ευρωπαϊκής διαιτησίας. Έχει σφυρίξει μουντιάλ, γιούρο, τελικό champions league και τελικό europa league. Ε, μάλλον είναι ικανός και για τον δικό μας τελικό κυπέλλου. 
Το 2013, τέσσερα χρόνια πριν πάρει το σήμα της FIFA, ο Μπριχ διέπραξε τη γκάφα του αιώνα στο γερμανικό πρωτάθλημα. Κατακύρωσε γκολ φάντασμα. Η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος. Μετά το ματς παραδέχθηκε τη γκέλα του. Συμβαίνει. Όχι να παραδεχθεί το χοντρό λάθος του διαιτητής, αλλά να υποπέσει σε χοντρό λάθος.
Διαβάστε ακόμα

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙ