ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΚΛΗΡΩΣΗ

 
Η μεγάλη ομάδα δεν ασχολείται με την κλήρωση. Όχι ακριβώς! Όλες οι ομάδες έχουν την αγωνία τους ποια αντίπαλος θα τους πέσει στον επόμενο γύρο. Με μια λεπτομέρεια που αξίζει να επισημάνουμε. Δεν δείχνουν, όμως, ότι τους καίει ιδιαίτερα αν θα κληρωθούν με τούτη ή την άλλη αντίπαλο.
 
Η μεγάλη ομάδα, ή εκείνη που έχει φιλοδοξίες στην Ευρώπη, δεν εκφράζει ευχές, μακάρι να μας τύχει αυτή η αντίπαλος, για όνομα της Παναγίας μη βρεθούμε στο δρόμο μιας άλλης συγκεκριμένης.
 
Σε λίγο θα γίνει γνωστό ποια ομάδα ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει, πάλι σ΄ ένα παιχνίδι, όπως συνέβη στην αναμέτρηση του με την τουρκική Μπεσίκτας (Στη φώτο, από το 3-1 στηνΤούμπα). Ο κορονοϊός έχει καταργήσει τα διπλά παιχνίδια. Η κλήρωση, λοιπόν, θα δώσει μια από τις Μπενφίκα, Γάνδη η Ντυναμό Κιέβου, και που θα διεξαχθεί ο αγώνας, χωρίς ρεβάνς. Στην Τούμπα ή στην έδρα της αντιπάλου για την πρόκριση στο champions league.
 
Αυτό το ''επικοινωνιακό'' παιχνίδι, ποια από τις τρεις είναι στα μέτρα του ΠΑΟΚ, μάλλον αφαιρεί πόντους από την ελληνική ομάδα, από πλευράς εντυπώσεων. Στο φινάλε ο ΠΑΟΚ δεν μειονεκτεί και από τις τρεις υποψήφιες αντιπάλους. Ποια, λοιπόν, η σκοπιμότητα να του χρεώνουν ανησυχία, μήπως κληρωθεί με μια από τις τρεις;
Διαβάστε ακόμα

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ