ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;

 
Αγώνα έχει σήμερα η ομάδα και ο οπαδός δεν περιμένει αν θα παίξει καλά. Αυτό που τον καίει είναι άλλο. Θα κερδίσει η ομαδάρα του. Συμπέρασμα γρήγορο. Δεν κάνεις συζήτηση ποδοσφαιρική με τον πορωμένο οπαδό. 
 
Μια ζωή κάθε χρόνο πριν ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα η πιο δημοφιλής... αγωνία είναι ποιος θα το πάρει. Αν μιλάμε αγωνιστικά, τότε είναι εύκολη η απάντηση. Αν, δηλαδή, βγάλουμε από τη μέση την πονηρολογία και τη συνωμοσιολογία, ατάκα σου αποκαλύπτω τον πρωταθλητή του 2021. Θα είναι η καλύτερη ομάδα.
Καλύτερη ομάδα είναι αυτή που μέχρι τέλους παίξει καλύτερο και πιο αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Δεν μιλάμε για την ομάδα που έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές. Άλλο αυτό. Εντελώς άλλο.
Χάνει το πρωτάθλημα - και δεν είναι έκπληξη- η ομάδα με πληρέστερο ρόστερ και, μάλιστα, με καλύτερους παίκτες. Γιατί δεν κατάφερε να φτιάξει την ομάδα που της αξίζει.
Οι μεταγραφές. Έγιναν αρκετές στις ομάδες της κορυφής, και σε θέσεις κλειδιά. Το ερώτημα που δεν έχει απάντηση είναι αν θα ενισχυθούν οι ομάδες σε σύγκριση με την προηγούμενη σαιζόν. 
Για παράδειγμα. Η ΑΕΚ πήρε Ίνσουα. Στον Ολυμπιακό λέγανε ότι αν υπάρχει παίκτης στον Παναθηναϊκό άξιος για την 11άδα τους είναι μόνο ο Ίνσουα. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Αργεντινός θα παίξει στην ΑΕΚ που περιμένουν στη νέα του ομάδα.
Ο Ουκρανός Σάνχωφ (φώτο), επίσης της ΑΕΚ μεταγραφή. Έφυγε από τον ΠΑΟΚ, που δεν τον ήθελε άλλο, πήγε στην Λέτσε που υποβιβάστηκε. Ζήτησε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, του είπαν ''Όχι'', τον πήρε η ΑΕΚ. Κι αύριο να κλείσει το σπίτι του ΠΑΟΚ, όπως ο άλλος που ''εκδικήθηκε'' την Μπενφίκα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Το πως θα περπατήσουν στο πρωτάθλημα οι μεταγραφές είναι άγνωστο. Άρα, το πρωτάθλημα θα το πάρει η... καλύτερη ομάδα. Αυτό που είπαμε.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ