ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ, ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ

 
Κάποιοι, ονόματα δεν λέμε, τα ξύνανε κανονικά, μάλιστα και με τα δυο χέρια, όταν η δικαστίνα έκρινε πως πρέπει να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός. Και η εξοχότητα μου, ενώ άλλοι μιλούσαν για βόμβα, στοιχημάτιζε όλα μου τα υπάρχοντα πως η ιστορία θα αποδειχθεί μια... φούσκα. 
Τελικά, για την υπόθεση αγώνα Ολυμπιακού-Ατρομήτου, όπου υποτίθεται υπήρχαν ενδείξεις αλλοίωσης αποτελέσματος, πάλι ο Μαρινάκης καθάρισε. Ένας ακόμα λεκές που έτσι ή αλλοιως του χρέωναν, πήγε για το πλυντήριο στο ποτάμι του χωριού. Εκεί που γίνεται το καλύτερο καθάρισμα και με αγνές, φυσικές πλυστικές ουσίες.
Η τάδε ψάξε βρες επιτροπή δεοντολογίας - με σκεπτικό 30, παρακαλώ, δακτυλογραφημένων σελίδων- αποφάσισε ότι η εισήγηση της δείνα δικαστίνας για υποβιβασμό του Ολυμπιακού και ισόβιο αποκλεισμό του Μαρινάκη, είναι για το αρχείο. 
Υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες σε βάρος του Μαρινάκη. Με τον καιρό θα ρυθμιστούν κι αυτές, κι άσε τους γνωστούς κύκλους να εύχονται να δουν μια μέρα τον εφοπλιστή στη μπουζού. Πράγμα αδιανόητο, δηλαδή.
Διαβαστε ακομα: