ΠΑΟΚ ΓΚΕΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ... , ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

 
Τέσσερις μέρες πριν το πρώτο ματς με την Κράσνονταρ ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει στην Τούμπα τον Ατρόμητο. Στραβοπάτημα απαγορευτικό για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Εντάξει, ξεκίνησε τη σαιζόν να επιστρέψει στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, αλλά μη λησμονούμε ότι είναι ''παγιδευμένος'' στο κυνήγι του champions league. Πέρασε Μπεσίκτας και Μπενφίκα και να μείνει εκτός ομίλων του champions league είναι λίγο κουφό. Όταν, μάλιστα, το εμπόδιο της Κράσνονταρ είναι στα μέτρα του.
 
Τέσσερις μέρες πάλι πριν τη ρεβάνς με την ρωσική ομάδα, αυτή την Κράσνονταρ, γκέλα Νο 2 για τον ΠΑΟΚ. Ισοπαλία με τον Βόλο. Κι αυτό το στραβοπάτημα ήταν στο... πρόγραμμα. Επειδή στη σκέψη των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από την πρόκριση στην Ευρώπη. Για πρώτη φορά η ομάδα να βρεθεί στους ομίλους του champions league.
 
Αυτά γίνονται μόνα τους. Κανένας από τη διοίκηση ή ο προπονητής θα πει ''Παίζουμε συντηρητικά και ό,τι ψάρια πιάσουμε στα ματσάκια του πρωταθλήματος, προέχει η Ευρώπη... ''. Η αποτυχία του ΠΑΟΚ δεν είναι η απώλεια 4 βαθμών στο πρωτάθλημα. Μην δεν περάσει την Κράσνονταρ, που στο πρώτο ματς κέρδισε με το ρευστό και ανατρέψιμο 2-1.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ