Η ΑΕΚ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ;

 
Μεγάλη κουβέντα είπε ο σεμνός και μετριοπαθής Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ. Για να προκριθούμε θα χρειαστεί να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι. Μια κουβέντα είναι αυτή και τα λόγια είναι εύκολα. Αντιληπτό ότι άλλο τι λέει κάποιος κι΄ άλλο τι κάνει στο γήπεδο. Τι μπορεί να κάνει μέσα στη μάχη του γηπέδου.
Η ΑΕΚ απέτυχε την περασμένη σαιζόν να περάσει στους ομίλους του europa και απόψε τα παίζει όλα σε ματς νοκ-άουτ με γερμανική ομάδα. Συγκεκριμένα με την έβδομη της μπουντεσλίγκα, στο όνομα Βόλφσμπουργκ. Τι απαίσιο όνομα, βαρβαρικής καταγωγής. Μια λέξη, δυο συλλαβές και από τα 12 γράμματα τα 9 (!) είναι σύμφωνα. Μην κολλήσουμε στο όνομα.
Αν μιλάμε ποδοσφαιρικά και γειωμένοι στην πραγματικότητα το ατού της γερμανικής ομάδας είναι ότι είναι γερμανική. Ότι προέρχεται από το γερμανικό πρωτάθλημα. Αν, λοιπόν, την ξεκόψεις από τις ρίζες της, είναι απλά μια ομάδα πάνω κάτω στα μέτρα της ΑΕΚ. Κι αν παίζει εκτός Γερμανίας πιθανόν να πιαστεί απροσάρμοστη. Στην περίπτωση, βέβαια, που την ζορίσει ο εκτός Γερμανίας αντίπαλος, δηλαδή η ΑΕΚ.
Ναι, η μαθημένη στο σοβαρό γερμανικό πρωτάθλημα Βόλφσμπουργκ, που στο φινάλε δεν είναι Μπάγερν ή Ντόρμουντ, δεν αποκλείεται να βρεθεί έξω από τα νερά της, έξω από αυτά που έχει μάθει να περιμένει από αντίπαλο στη μπουντεσλίγκα, αν την... μπερδέψει αγωνιστικά η ΑΕΚ.
Τέλειο παιχνίδι για την ΑΕΚ είναι να αγωνιστεί έτσι ώστε να κρατήσει στα σίγουρα το μηδέν στην άμυνα και όταν αιφνιδιάσει να είναι αποτελεσματική. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε απόψε.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ... ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ