ΚΑΙ Ο ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΚΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ

 
Βάζει γκολ ο παίκτης και πανηγυρίζει. Δεν υπάρχει καλύτερη και πιο πεθυμητή στιγμή για τον επαγγελματία από εκείνη που σκοράρει. Και αυθόρμητα κάνει την παραμυθένια κίνηση, δείχνει με το χέρι το σήμα στη φανέλα της ομάδας. Ότι για πάρτη της αγωνίζομαι, σ' εσάς τους οπαδούς χαρίζω το γκολ. Ποιος είπε ότι και το ποδόσφαιρο δεν είναι show, και ο ποδοσφαιριστής δεν μπαίνει στο κόλπο και ό,τι απαιτεί η βιομηχανία του θεάματος;
Ο κύριος της φωτογραφίας μας είναι ο νιγηριακής καταγωγής Άγγλος πολίτης Τσούμπα Άκπομ, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στον οποίο βρέθηκε για δυο χρόνια, από το 2018. Έπαιξε σε 54 ματς με την ελληνική ΠΑΕ και πέτυχε συνολικά 14 γκολ. Φεύγει ο παίκτης από τη Θεσσαλονίκη και κάνει συμβόλαιο στην αγγλική Μιντλσμπρω, με την οποία σκοράρει και στα δυο πρώτα παιχνίδια. Βρήκε την ομάδα που του ταιριάζει ο μαύρος; Θα δείξει. Δεν αποκλείεται.
Τον είπα μαύρο τον 26χρονο Τσούμπα γιατί το παιδί δεν έβρισκε λιμάνι, δηλαδή να σταθεί σε μια ομάδα, και πήγαινε πότε εδώ, πότε εκεί, λες κι ήταν γράμμα σφραγισμένο προς κάποιον αγνώστου διαμονής. Αποστολέας του ''πακέτου'' ήταν η Άρσεναλ που πριν τον παραχωρήσει, πριν τον ξεφορτωθεί στον ΠΑΟΚ, το είχε ταράξει στους δανεισμούς. 
Συμβαίνει. Άμα ψάξει κανείς το οδοιπορικό ποδοσφαιριστών θα βρει πολλές τέτοιες και πιο άσχημες εμπειρίες τους. Ποτέ δεν τον εμπιστεύθηκε η Άρσεναλ και γι' αυτό τον δάνεισε σε Μπρέντφορντ, Κόβεντρυ, Νότιγχαμ, Χαλ, Μπράϊτον και σε μια άσημη ομάδα του Βελγίου.
Διαβαστε ακομα: