Ο ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ… ΠΟΝΑΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ;

 

Το 2018 ο Παναθηναϊκός, μετά το απαραίτητο παζάρι, πούλησε τον Αργεντινό Λούκας Βιγιαφάνιες σε τουρκική ομάδα. Είτε διότι η ΠΑΕ είχε ανάγκη από φράγκα, είτε διότι δεν είχε ανάγκη τον ποδοσφαιριστή, που στο φινάλε δεν ήταν τίποτα το εξαιρετικό.

Το 2020, δηλαδή πριν από λίγες εβδομάδες, όλως περιέργως, στον Παναθηναϊκό… θυμήθηκαν τον Βιγιαφάνιες, και τον έκαναν τον πιο ακριβό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ. Κοστίζει σίγουρα περισσότερο από επτά κατοστάρικα το χρόνο, αλλά ο 29χρονος παίκτης δεν παίζει.

Και να σκεφτεί κανείς ότι για να τον ξαναφέρουν τον Βιγιαφάνιες, υγιή βέβαια και πανέτοιμο να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος, τον… ανακάλυψαν σε μια μεξικάνικη ομάδα η οποία τον είχε αγοράσει από Τουρκία και πλέον δεν τον υπολόγιζε. Από τα αζήτητα, λοιπόν, έγινε η... ιστορική ''επιστροφή''.

Τι, όμως, να έχει ο Βιγιαφάνιες και απουσιάζει από το γήπεδο, κάποιες φορές έχει αδυναμία να βγάλει και την προπόνηση. Πονάει; Που πονάει, αν πονάει; Και γιατί πονάει; Τέλος πάντων, το ερώτημα είναι αν πονεμένο τον… επέστρεψαν στον Παναθηναϊκό. Στη φώτο, ο παίκτης όταν ήταν δανεικός από την Ιντεπεντέτιε στον Παναιτωλικό.
Διαβασε ακομα:

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ