ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

 

Δεν πέρασε ο Αναστασίου στον Παναθηναϊκό. Ούτε καν ακούμπησε για αντικαταστάτης του Πογιάτος. Συνεργάτης του Αλαφούζου είπε ''Αν ήταν να γυρίσουμε στον Αναστασίου, καλύτερα να κρατάγαμε τον Πογιάτος''..

Τον Αναστασίου που είχε κάνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, πάλι επί Αλαφούζου, τον πρότειναν κάτι καλά παιδιά, αλλά ο καναλάρχης δεν τσίμπησε. Εντάξει, από μπάλα δεν σκαμπάζει, τρώει εύκολα φόλες, όμως από παραδημοσιογραφία πιάνει πουλιά στον αέρα.

Μια άλλη ομάδα ''γάτων'' της πιάτσας ψιλοέσπρωχναν, με το μαλακό είναι αλήθεια, τον άλλοτε της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ. Το φαβορί ήταν ο πρώην του Ατρομήτου Πορτογάλος  Πίντο, αλλά γι' αυτόν υπήρχαν… δισταγμοί, διότι δεν γέμιζε το μάτι του Αλαφούζου. Ναι μεν είχαν δώσει τα χέρια Πίντο και Αλαφούζος, αλλά ο μίστερ σκάι έψαχνε το κάτι το καλύτερο.

Τελικά, ο Μπολόνι είπε το ''Ναι'', και ο Αλαφούζος… ξέδωσε τα χέρια με τον Πορτογάλο που ήταν τρεις μέρες σταντμπάυ.

Καλό παιδί ο Αναστασίου, αλλά δεν διαθέτει ποδοσφαιρική… πονηράδα, όπως π.χ. ο Ίβιτς που λιποθύμησε με το κουτάκι μπύρας στο κεφάλι, σε ματς Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Στο Καραϊσκάκη ο Αναστασίου δέχθηκε το μπουγέλο από τον παρουσιαστή, και δεν έκανε τον πεθαμένο. Σηκώθηκε, σκουπίστηκε, σα να μη συμβαίνει τίποτα. 
Διαβαστε ακομα:

ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ