ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΟ ΖΟΡΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Χθες άνοιξε πρώτος τον ευρωπαϊκό χορό ο Ολυμπιακός. Απόψε πιάνουν δουλειά πρώτα ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με την Ομόνοια στις 8, και μετά από δυο ώρες η ΑΕΚ (φώτο) στην Πορτογαλία με την Μπράγκα. Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα, όμως, και λόγω κορονοϊού είναι έξτρα ζόρικο σ’ αυτή τη δόση. Τόσο ζόρικο που δεν το ξέρουν, δεν το έχουν συνηθίσει οι μεγάλες ομάδες μας, μια ζωή συνηθισμένες να παίζουν πρωτάθλημα με αντιπάλους μικρότερου εκτοπίσματος. Ομάδες που δεν έχουν την πολυτέλεια να κυνηγάνε τίτλο και κορυφή στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα πράγματα. Ο Ολυμπιακός. Έξι μέρες μετά την Μαρσέιγ, στις 27 του μηνός, παίζει εκτός με την Πόρτο. Και καπάκι μια εβδομάδα μετά, στις 3 Νοεμβρίου στο Μάντσεστερ με την Σίτυ.

Το ίδιο και η ΑΕΚ (Νο 132 στην Ευρώπη, με 21.500 πόντους). Κάθε εβδομάδα και παιχνίδι στην Ευρώπη. Απόψε με την Μπράγκα και στη συνέχεια από Πέμπτη σε Πέμπτη πρώτα με Λέστερ στο ΟΑΚΑ και στην Ουκρανία με την Ζόρια.

Ο ΠΑΟΚ (Νο 60 στην Ευρώπη, με 49.500). Στο γνωστό πλάνο του γουρόπα, κάθε Πέμπτη, τις τρεις πρώτες εβδομάδες. Απόψε με την ομάδα της Κύπρου, μετά με Γρανάδα στην Ισπανία και στην Τούμπα με την Αϊντχόβεν.
Σε τέτοιο εξοντωτικό πρόγραμμα αγώνων πως να αντέξουν οι ελληνικές ΠΑΕ; Πως να δείξουν τις όποιες δυνατότητες τους. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΑΕΚ