ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ... ΛΕΙΨΑ

 

Στάθηκε πολύ καλά ο ΠΑΟΚ στην Ανδαλουσία με την Γρανάδα, αντίπαλο σε εξαιρετική κατάσταση στο ισπανικό πρωτάθλημα, και στο γιουρόπα προερχόμενη από εκτός έδρας νίκη 2-1 με την Αϊντχόβεν. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δεν θα ήταν έκπληξη να το έπαιρνε ο ΠΑΟΚ. Τι, όμως, να το κάνεις, όταν μια εκτός Ελλάδος επιτυχία, σαν το χθεσινό 0-0, δεν είναι σε θέση ο ΠΑΟΚ να την κάνει ταμείο στη Θεσσαλονίκη.

Το ΄χει ξανακάνει ο ΠΑΟΚ. Να παίρνει αποτέλεσμα π.χ. στο Άμστερνταμ με Άγιαξ (2016) ή στη Λισαβώνα με Μπενφίκα (2018) και να χάνει στην Τούμπα. Αντί να τον οδηγεί στην πρόκριση, η ρεβάνς τον αποκλείει. Το ίδιο συνέβη και με την Μπάτε Μπορίσωφ της Λευκορωσίας, την οποία κέρδισε 4-1 εκτός (2018) και έχασε 3-1 στην Τούμπα.

Προβληματική είναι η ομάδα εκείνη που δεν μπορεί να πάρει δικά της παιχνίδια στο δικό της γήπεδο και δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες στην έδρα του... αντιπάλου. Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα έδωσε ισοπαλία 1-1 την περασμένη εβδομάδα στην Ομόνοια και χθες στην Ισπανία, κόντρα σε αντίπαλο μεγαλύτερου εκτοπίσματος σε σύγκριση με την πρωταθλήτρια Κύπρου, με το σπαθί του απέσπασε το 0-0. Συμπέρασμα; Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο ΠΑΟΚ. Δεν ποντάρεις επάνω του.

Ελαφρότητα και έλλειψη απαιτήσεων από τον ΠΑΟΚ δείχνουν οι… πανηγυρισμοί για την εκτός ισοπαλία. Στο φινάλε υποτιμούν τον πρωταθλητή του 2019, όταν τον χαϊδεύουν για μια επιτυχία, ίσως μεμονωμένη πάλι. Στη φώτο, από το χθεσινό άσφαιρο Χ στην Γρανάδα.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΤΕΡ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ… ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ