ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ... ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

 
Ποιος βάζει στοίχημα. Ότι θα εμφανιστούν πάλι υποψήφιοι αγοραστές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την πρώτη πάλι γκέλα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ακαριαίως, που λένε οι κουλτουριάρηδες και οι εγκληματολόγοι. Την ίδια στιγμή.
 
Έκανε την  πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός στη Λαμία και λες έπεσε σύνθημα στην πιάτσα. Εξαφανίστηκαν οι επενδυτές, από τον σουβλατζή της Αυστραλίας μέχρι εκείνον που πουλάει ελιές Καλαμών στην Αστόρια της Νέας Υόρκης. Σίγησε και ο λοχαγός της εξέδρας των οργανωμένων, μαζί με τα sites που έχουν... επαφή με τα γερά πορτοφόλια που θέλουν να διώξουν τον Αλαφούζο.
 
Τι σόι σκηνικό είναι αυτό. Να ενδιαφέρονται, λέει, κάποιοι αόρατοι ή μέσω αξιόπιστων αντιπροσώπων τους, ένας από τους πιο δραστήριους και ο μπαρουτοκαπνισμένος κάποτε του ερασιτέχνη, αλλά να... χάνονται όλοι, αν η ομάδα κερδίσει. Και μέχρι νεωτέρας τα κρατιόνται στο συρτάρι τα σχετικά δημοσιεύματα για τους νέους σωτήρες του Παναθηναϊκού.
 
Επανέρχομαι. Ποιος βάζει στοίχημα. Ότι θα εκδηλωθεί με την πρώτη αποτυχία της ομάδας το ασίγαστο πάθος κάποιων ανύπαρκτων να πάρουν τον Παναθηναϊκό. 
Διαβαστε ακομα:

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛΙΤΟΣ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ