ΜΕ ΑΕΚ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ

 

Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα παρά η νίκη της ΑΕΚ με την Λάρισα. Μπάλα είναι αυτή κι όλα μέσα είναι. Σωστό. Πιο σωστό είναι και το άλλο. Στο ποδόσφαιρο επηρεάζεται, θετικά ή αρνητικά, το αποτέλεσμα ενός αγώνα και από κάποιες… λεπτομέρειες εξωαγωνιστικές. Επειδή ποτέ δεν παραγνωρίζεται αυτό που λέγεται ψυχολογία.

Ανεπανάληπτη και αδικαιολόγητη η γκέλα για άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Λέω για τα υποτιμητικά σχόλια που είχε κάνει ο κύριος Αλέξης Κούγιας για παίκτες της ΑΕΚ. ''Έχω δικαίωμα να λέω ό,τι θέλω... '', είχε πει ο δικηγόρος. Γιατί παίζει αυτός στην εθνική ομάδα και γιατί δεν παίζει ένας άλλος. Βεβαίως έχει το δικαίωμα να κάνει κριτική. Γιατί να το κάνει, όμως;

Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ είναι ο Κούγιας. Δεν είναι δημοσιογράφος, σχολιαστής, αρθρογράφος. Βεβαίως και ο πρόεδρος ομάδας, να το ξαναπούμε, έχει κάθε δικαίωμα να ανοίγει το στόμα του για οτιδήποτε. Η γκέλα του Κούγια ήταν να φανατίσει κάποιους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ οι οποίοι είχαν κάθε λόγο να δώσουν χτες την ''απάντηση'' τους στον κύριο πρόεδρο της ΑΕΛ.

 Ο Μάνταλος, για παράδειγμα. Επόμενο να το δει ''προσωπικά'' το παιχνίδι με την ΠΑΕ του Κούγια. Να ζητήσει, μάλιστα, από τους συμπαίκτες του να υπερβάλουν. Από τότε που υπάρχει ποδόσφαιρο η βεντέτα πυροδοτεί, ντοπάρει τον αντίπαλο.

Διαβαστε ακομα:

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ