ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ... ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΠΟΨΕ

 

Ευτυχώς που υπάρχει και ποδόσφαιρο, να λέμε τούτες τις μέρες της πανδημίας. Ποιες μέρες; Λάθος. Τούτους τους μήνες είναι το σωστό. Η κατάσταση με τον κορονοϊό παρατράβηξε και κανείς δεν ξέρει μέχρι που θα πάει το κάρο στην ανηφόρα. Λέγαμε ότι ευτυχώς που υπάρχει και ποδόσφαιρο. Σωστός είμαι.

Μήπως ξέρανε οι άνθρωποι πριν 200 χρόνια το ποδόσφαιρο; Ενώ περνούσαν τέτοια σενάρια αρρώστιας, μάλιστα πιο βαρειάς και πιο θανατηφόρας. Μήπως είχανε chambions league, μπάλα χολυγουντιανής αύρας οι άνθρωποι πριν εκατό χρόνια; Ε, να μην μανουριάζουμε γιατί, λέει, τα παιχνίδια στο γήπεδο γίνονται χωρίς κόσμο. Τι να κάνουμε, ρε; Υπομονή κάνουμε.

Μετά από τρεις εβδομάδες απόψε το πρόγραμμα έχει chambions league. Κι έχεις τους περίεργους να πουν τα δικά τους. Οι εξέδρες είναι άδειες, και δεν είναι κανονικό το θέαμα. Κάποιες ομάδες παίζουν με ελλείψεις διότι παίκτες του χτυπήθηκαν από τον covid-19, άρα ο ανταγωνισμός είναι αθέμιτος.

Εγώ λέω το άλλο. Ευτυχώς που υπάρχει και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Και μπράβο στους παίκτες για τη γηπεδική δράση που μας δίνουν. Εντάξει, επαγγελματίες είναι, η δουλειά τους είναι, αλλά να αναγνωρίζουμε την προσφορά.

Ματς δυνατό και σουξεδιάρικο δεν υπάρχει απόψε, αλλά δεν λέμε όχι. Στη φώτο, από το Λειψία- Παρί 2-1, στις 4 Νοεμβρίου. Προηγήθηκε η φιρμάτη παριζιάνικη ομάδα αλλά η γερμανική έκανε την ανατροπή. Μετά τις τρεις αγωνιστικές στη βαθμολογία του ομίλου προηγούνται με 6 βαθμούς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λειψία, με 3 πόντους είναι Παρί και Μπασασεχίρ.

Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΑΕΚ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ