ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΙΤΥ

 

Τι θα κάνει απόψε ο Ολυμπιακός; Να σου πω. Δεν με απασχολεί τι θα κάνει, δηλαδή για να ξέρουμε τι εννοούν, αν θα κερδίσει ή θα χάσει. Και οπαδός του Ολυμπιακού να ήμουνα δεν θα μ’ έχε πιάσει τέτοιος καϋμός. Δεν έχει λογική. Και μην πει κανείς ότι ο οπαδός στερείται λογικής, και σκέψης, και ισορροπίας μυαλού.

Θα χάσει ο Ολυμπιακός με 5-0. Λέω ένα τρελό σενάριο. Και μετά από μια τόσο βαρειά ήττα ο οπαδός θα απογοητευτεί για την ομάδα του; Ποτέ. Θα σταματήσει να την αγαπάει; Ποτέ. Ποιο, λοιπόν, το νόημα να ρωτάει ο άλλος ''Τι θα κάνει απόψε ο Ολυμπιακός;''. Να μάθει πριν από το παιχνίδι τη συντριβή. Ή τη νίκη.

Και τι έγινε αν κερδίσει την Μάντσεστερ Σίτυ; Εγώ θα στο πω κι αυτό! Τίποτα δεν θα γίνει. Ο Ολυμπιακός θα παραμένει αυτός που ξέρουμε εδώ και δεκαετίες. Δεν μεγάλωσε περισσότερο ο Ολυμπιακός επειδή κάποτε κέρδισε την Σάντος την ομάδα του Πελέ. Έκανε πιο σπουδαίες νίκες στο Καραϊσκάκη, αλλά παραμένει ο ίδιος, αυτός που ξέρουμε.

Να θυμηθούμε ότι ο Ολυμπιακός σε κανονικά ευρωπαϊκά παιχνίδια κέρδισε ομαδάρες. Όχι σε φιλικό καλοκαιριού την Σάντος του Πελέ, που το κάνανε τραγούδι. Την Λίβερπουλ, την Γιουβέντους, την Άρσεναλ, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Αθλέτικο, την Ντόρμουντ. Όλες αυτές τις ανώτερες του ο Ολυμπιακός τις έχει πάρει μια φορά.

Ναι, αλλά απόψε με την Μάντσεστερ Σίτυ τι θα κάνει; (''Διάβασε'' τη φώτο του προπονητή της αγγλικής ομάδας Πεπ Γουαρδιόλα για να έχεις την απάντηση). Ρε, άσε να δούμε μπάλα, το τελικό αποτέλεσμα θα μας καίει;

 Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ... ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΠΟΨΕ