ΓΚΡΑΝ ΣΟΥΞΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΕΚ ΣΤΗΝ… ΕΚΠΛΗΞΗ

 

Ποιος θα πόνταρε έστω και δέκα ευρώ με την καλύτερη απόδοση της αγοράς ότι η ΑΕΚ θα χάσει στην Αθήνα από κάποια ουκρανική Ζόρια στο όνομα. Δύσκολα να βρεθεί τζογαδόρος να πετάξει τα λεφτουδάκια του σε χαμένο στοίχημα. Για σκεφτείτε να υπήρχε τζόγος από στοιχηματική εταιρεία που να… πρόσφερε τρελά φράγκα στο 3-0 νίκη της Ζόρια; Όχι απλά ήττα της ΑΕΚ, αλλά συντριβή της.

Μπας και το ματς ήταν στημένο; Σικέ. Προσυνεννοημένο. Φτιαχτό. Αυτά τα λένε οι αιώνιοι συνωμοσιολόγοι. Για να εξηγήσουν τα ανεξήγητα. Λάθος! Στη μπάλα όλα είναι εξηγήσιμα. Όλα είναι πιθανά.

Η Ελλάδα κατέκτησε το Ευρώ το 2004. Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα δεν το... πιστεύουν. Όχι, δεν έγινε αυτό. Είναι αδύνατον η Ελλάδα να βγήκε πρώτη στην Ευρώπη. Ε, αυτό που προέκυψε χθες με την ΑΕΚ είναι πιο σουξεδιάρικο στον τομέα έκπληξη. Η ελληνική ομάδα είχε κερδίσει 4-1 την Ζόρια στο γήπεδο της και χθες έχασε 3-0.

Η ΑΕΚ, δηλαδή, δεν κατάφερε μόνο να ηττηθεί, αλλά και να μπει κάτω από την… αντίπαλο της στη βαθμολογία του ομίλου. Επειδή το 3-0 της Ζόρια υπερέχει του 4-1 της ΑΕΚ.

Γιώργος Αθανασιάδης. Κρίμα το παιδί με το 1 μ. 91 στο ύψος. Παρθενική εμφάνιση του 27χρονου τερματοφύλακα (φώτο) με την ΑΕΚ και δέχθηκε τρία γκολ. Και στα τρία να φταίει, που δεν φταίει και στα τρία, η καντεμιά του ανθρώπου γράφεται σε βιβλίο.

Διαβαστε ακομα:

ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ