Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Τέτοιο πράμα ποιος το περίμενε. Στα επτά παιχνίδια ο Άρης να πιάσει κεφάλι στη βαθμολογία. Με έξι νίκες και μια ισοπαλία. Και να φιγουράρει ισόβαθμος με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Τον πρωταθλητή του 2020 και του 2021.

Τι άλλο καλύτερο να περιμένει ο Άρης, η πορεία του οποίου έχει ενθουσιάσει τους οπαδούς του. Και να σημειωθεί πως και ο πλέον φανατικός αρειανός δεν περίμενε αυτή την αγωνιστική ανάταση, με 19 πόντους στα 7 ματς. Τι, λοιπόν, καλύτερο από το να περιμένει ο Άρης τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη. Ήρθε η ήττα με 2-1, και τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους.

Δυστυχώς ο Άρης είναι ο Άρης. Δεν είναι Ολυμπιακός. Δηλαδή; Και να έχανε ο Ολυμπιακός από τον απαιτητικό Άρη, το πρωτάθλημα το έχει στο τσεπάκι του. Γιατί είναι ο Ολυμπιακός. Γιατί δεν είναι Άρης.

Ο Ηρακλής κάποτε κρατούσε την κορυφή στη βαθμολογία. Το ίδιο και ο Πανιώνιος. Ε, αυτό για κάποιο διάστημα, όχι μεγάλο. Γιατί; Επειδή ο Πανιώνιος ή ο Άρης και ο Ηρακλής δεν είναι Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός.

Ευκαιρία χθες το… ντέρμπυ για τον Άρη, διότι ο Ολυμπιακός έχει τη σκέψη στα… αεροπλάνα. Στα ταξίδια, με το υπερφορτωμένο του πρόγραμμα που τον περιμένει. Μεθαύριο Τρίτη παίζει στη Μασαλία με την Μαρσέιγ, ένα ματς όλα τα λεφτά, αν πράγματι ποντάρει στην πρόκριση στο chambions league. Να, όμως, που τα αρειανά δεν εκμεταλλεύτηκαν την περίπτωση. Έτσι, να δώσουν μια ουσιαστική συνέχεια στο σπέσιαλ σερί τους.

Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ Η ΣΚΑΡΤΑΔΟΥΡΑ ΘΑ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ