ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ- ΠΑΟΚ Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ… ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ

 

Στη βιτρίνα πάλι το πολυμεταχειρισμένο θέμα της πολυϊδιοκτησίας της Ξάνθης από τον Ιβάν Σαββίδη, μετά από στοιχεία και καταγγελία του Μαρινάκη. Ποια είναι η ουσία του πράγματος εκεί που την πήγαν τη δουλειά; Το θέμα αφού δεν είχαν τα άντερα να το δικάσουν, πέθανε. Αυτή είναι η ουσία.

Ότι στη χώρα μας δεν αντέχουμε την αλήθεια. Να τιμωρήσουμε κόσμο. Όπως το λέω. Όταν η δικαιοσύνη είναι να ρίξει καμπάνα στον ΠΑΟΚ π.χ. ή τον Ολυμπιακό, τα κάνει επάνω της η κυβέρνηση διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι θα βρει απέναντι τον κόσμο της μεγάλης ομάδας, που... διαφωνεί με τη δικαστική απόφαση. Και το θέμα κωλομπαρεύεται.

Αυτή είναι η ουσία. Την πλήρωσε η Ξάνθη από την οποία αφαιρέθηκαν 12 βαθμοί. Επτά βαθμοί από τον ΠΑΟΚ που τους ξαναπήρε πίσω με απόφαση του CAS, το οποίο απαιτεί να ξαναδικαστεί η υπόθεση από τη νέα επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Ρε, πλάκα κάνουμε; 
Το πουλάκι πέταξε. Πεθαμένο θα δικάσουν; Το θέμα, δηλαδή, είναι βαθειά μέσα στο χώμα, άρα και σωστή απόφαση να βγάλουν, ποιος να την πάρει σαν καθαρή; Ο κανένας.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΕΙΝΑΙ... ΥΠΕΡΒΑΡΟ