Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ

 

Απόψε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο παιχνίδι του στο champions league αντιμετωπίζει την Πόρτο, αλλά αυτή δεν είναι η… αντίπαλος του. Να είμαστε συγκεκριμένοι. Στόχος ήταν να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αυτό ήταν το νόημα μιας ακόμα παρουσίας του Ολυμπιακού στους ομίλους.

Εκτός στόχου είναι ο πρωταθλητής. Είχε ανάγκη την πρόκριση, διότι η προοπτική του είναι να αλλάξει επίπεδο στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, χάσει κερδίσει το πρωτάθλημα είναι πάντα ο Ολυμπιακός. Και δέκα χρόνια να μείνει χωρίς τίτλο, το εκτόπισμα του στην Ελλάδα δεν κλονίζεται. Το ζητούμενο είναι οι διακρίσεις έξω από τα σύνορα.

Γνωστός και καθόλου ευχάριστος ο απολογισμός. Προκρίθηκαν Μάντσεστερ Σίτυ και Πόρτο με 13 και 10 βαθμούς αντίστοιχα, η δε ελληνική ΠΑΕ έμεινε στους τρεις βαθμούς που πήρε τον περασμένο Οκτώβριο στο Καραϊσκάκη με το 1-0 στις καθυστερήσεις επί της Μαρσέιγ. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός γνώρισε τέσσερις ήττες σερί και πέτυχε μόλις ένα γκολ. Στην ήττα 2-1 από την γαλλική ΠΑΕ.

Αντίπαλος πλέον, στο φινάλε του ομίλου, είναι η Μαρσέιγ, η οποία απόψε παίζει στο Μάντσεστερ με την αδιάφορη Σίτυ. Από τα αποτελέσματα των δυο αγώνων θα κριθεί ο… τρίτος του ομίλου. Ποιος θα συνεχίσει στο γιορόπα, ο Ολυμπιακός ή ο της Μασαλίας Ολυμπιακός. 
Στη φώτο, από το ματς στο Πόρτο, όπου ο Ολυμπιακός είχε χάσει με 2-0.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΟΥΓΚΟ''