Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΦΥΡΙΚΤΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

 

Οι παοκτσήδες δεν ξεχνάνε το επικό 2-1 που πέτυχαν το 2011 στο Λονδίνο με την Τότεναμ. Δεν ξεχνιέται εκείνη η εκτός έδρας νίκη, με προπονητή του ΠΑΟΚ τον Μπολόνι, σήμερα στον Παναθηναϊκό, που τους έδωσε το δικαίωμα να προκριθούν στους ''32'' του γιουρόπα. Αξέχαστος είναι και ο… διαιτητής (φώτο), ένας Ολλανδός χασάπης στο επάγγελμα που έσφαξε τον ΠΑΟΚ. Συμβαίνει. Να κερδίσει ομάδα και με διαιτητή που την αδίκησε.

Παίρνει άλλη διάσταση η νίκη όταν η ομάδα έχει εχθρική διαιτησία. Ο 44χρονος Μπας Νιχάουζ που θα σφυρίξει απόψε το Άρης-ΠΑΟΚ θα θυμάται το Τότεναμ- ΠΑΟΚ 1-2; Ούτε συζήτηση. Και επειδή μέσα στο παιχνίδι είναι… χρήσιμα κάποιες λεπτομέρειες, δεν αποκλείεται κάποιοι να κάνουν το λάθος, να βρουν τρόπο να του το θυμίσουν πριν βγει στη σέντρα του Βικελίδης.

Ροκάς είναι το κοράκι από την Ολλανδία, σήμερα στο επίπεδο ελίτ με τη σηματάρα της FIFA στη διατητική στολή του. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζει κανέναν, γράφει κανονικά τους πάντες και, όποιος κάνει καμιά μαλακία σε βάρος του, θα την πληρώσει ο ίδιος. Και η ομάδα του θα μπει στη μπλακ λιστ.

Ο Νιχάουζ έχει παίξει και στα εξής παιχνίδια Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3, Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ 3-1,  ΑΕΚ-Χάιντουκ 3-1 και ΠΑΟΚ-Έστερσουντ 3-1.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ… ΓΗΠΕΔΟ